Snap
  • Zwanger

Wachten op de cursus - Adoptie

Een fast forward naar deze maand; nu zijn jullie helemaal bij. De volgende blogs zullen real-time zijn.

Ik besef me dat ik vaak het woord ‘wachten’ gebruik, maar dat komt doordat we veel moeten… uhm… wachten! 
We hebben ons in november 2015 aangemeld en daarvoor natuurlijk ook veel gewacht....

Vandaag (27-10-16) heb ik weer eens een telefoontje gepleegd naar Stichting Adoptievoorzieningen.
Mijn telefoontje werd vriendelijke beantwoord zoals altijd. Ik vroeg de dame of er nog een kans bestond dat we naar de groep van november dit jaar zouden kunnen schuiven, maar helaas…
De groep zit helemaal vol dus het gaat niet lukken.

Ik voel me altijd bezwaard om te bellen en voel me een enorme zeur, maar de dame aan de telefoon snapte het helemaal. Het duurt eeuwen als je er helemaal klaar voor bent. Na mijn eerste telefoontje hebben ze bij onze inschrijving meegenomen dat we vanuit Amerika gaan adopteren. Ik heb haar ook verteld dat we inderdaad contact hebben met ANW en dat we zelfs al oriëntatiegesprekken hebben gehad met de USA contacten. Dat we voor een pre-intake gaan en dat we alles wat we kunnen doen om het proces te versnellen, ook daadwerkelijk doen….
Het is alleen wachten op de start van die cursus.

De dame aan de telefoon gaf aan dat we starten in week 5. Deze maand krijgen we ons rooster. We leggen ons er bij neer; go with the flow!
We wachten nu al zo lang… die paar maanden kunnen er ook nog wel bij!

7 jaar geleden

Spannend zeg!! Hopelijk loopt alles een beetje vlot. Heel veel succes in elk geval!