Snap
  • Zwanger

Vrouw snijdt baby uit buik zwangere vrouw

Het onderstaande bericht las ik net op nu.nl Bestaan er echt zulke zieke mensen??

Net heb ik het onderstaande nieuwsbericht gelezen op nu.nl ik schrik hier echt van!! Dat er zulke mensen bestaan op deze wereld is echt niet te geloven!!

In de Amerikaanse staat Colorado heeft een vrouw een zeven maanden oude baby uit de buik van een andere vrouw gesneden, melden Amerikaanse nieuwszenders. De 26-jarige vrouw raakte zwaar gewond en is geopereerd. Ze zal de aanval waarschijnlijk overleven.

De commandant van de politie in de plaats Longmont zei tegen CBSDenver dat agenten gistermiddag naar een incident in een woning werden geroepen. Daar vonden ze de vrouw met steekwonden in haar buik. Ook was te zien dat zij was geslagen.

De aangevallen vrouw was zwanger en iemand had de baby met geweld uit de buik gehaald.

Uren later meldde zich bij het ziekenhuis een 34-jarige vrouw die de dode baby bij zich had. Haar man had haar naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij dacht dat het kindje nog leefde. De vrouw, een moeder van twee kinderen, is aangehouden. Haar man wordt niet als verdachte beschouwd.

Het huis waar het incident plaatsvond is mogelijk het huis van de verdachte. De zwangere vrouw was daar naartoe gegaan om babykleertjes te kopen.

Bron: nu.nl

9 jaar geleden

Ja inderdaad!!! En het enge vind ik altijd dat dit soort dingen eerst in Amerika gebeuren en dan later hoor je dat het ook in Nederland gebeurd. Echt ziek is het!!

9 jaar geleden

Omygooooddddd waar gaat het heeen in godsnaam. Lijkt net alsof je een heel slecht boek leest ofzo maar daan waargebeurd :S