Snap
  • Zwanger

Voorstellen mama Andrea

Voorstellen! Actieve mama van een tweeling. (Ik kan geen andere categorie kiezen dus mogelijk verkeerde categorie.)

Hallo allemaal, 

Ik ben Andrea, Ik ben 27 jaar en sinds 4 maanden mama van en tweeling. We hebben 2 jongens. Ze zijn 2 eiig maar lijken voor buitenstaanders  toch veel op elkaar.

Ik ben getrouwd met Marcel, de papa van onze jongens. Hij is 30 jaar.

We zijn actieve mensen en gaan rug graag op uit om te wandelen in het bos of aan  kust. Ook gaan we graag zwemmen met onze tweeling.

9 jaar geleden

Ook heeft bryan een aangeboren afwijking aan zin voet. Als ze een eiig zouden zijn zouden ze het allebei hebben denk ik?

9 jaar geleden

Hoi jolijn, wij zijn zwanger geworden na meerdere IVF pogingen. Omdat we nu alles zelf moesten betalen hadden we meer zeggenschap. We hebben gekozen voor terugplaatsing van 2 embryo's. Bij de eerste echo met 6 weken zaten beide embryo's zover uit elkaar dat de arts zei dat het twee eiig was. We hebben een flinke bloeding gehad met 8 weken en wij dachten toen dat we er 1 of allebei kwijt zouden zijn. Ook hadden ze 2 placenta's en 2 vruchtzakken met een dik vlies.

9 jaar geleden

Welkom hier. Ik ben zelf moeder van een 3 eiige drieling van bijna 4 jaar! Op de foto vind ik jouw jongens ook veel op elkaar lijken. Waarop baseer je het feit dat ze twee-eiig zijn?

9 jaar geleden

Hoi hoi! Mijn meisje slaapt best goed, in principe slaapt ze vanaf een uur of acht, de nacht helemaal door tot ongeveer zeven uur, mits ik haar dan wel rond elf uur nog een keer wakker maak voor borstvoeding. Laat ik haar slapen, dan word ze vaak rond vier a vijf uur wakker. Overdag krijg ze de fles (kunstvoeding), 's avonds en 's ochtends borstvoeding. En goedbedoelde adviezen.. daar weet ik alles van haha, iedereen heeft een mening en ze zijn allemaal anders.. ik probeer alles maar een beetje te combineren tot iets wat ik en mijn meisje prettig vinden!