Snap

Voorstellen..!!

Ik wil m'n eigen eventjes voorstellen. dat was ik namelijk vergeten.

Hallo,

Ik heb al een paar keer geblogd over onze wens voor een kindje, maar heb me eigen nog niet voor gesteld!

Dus hierbij: ik ben een meid van 22 en m'n vriend is 25 jaar. We kennen elkaar sinds 2-3-2012.

We hebben elkaar leren kennen via een datingsite.(Marktplaats) Afgesproken bij m'n ouders thuis(lekker ouderwets hihi) En sinds 12-3-2012 hebben we een relatie. Begin dit jaar hebben we besloten samen om met de pil te stoppen. Met het resultaat om zwanger te raken. Mijn moeder raakte vroeger altijd heel snel zwanger, ze hoefde maar in d'r handen te klappen of ze was zwanger zeg maar. Dus ik dacht eigenlijk bij mij ook zo. Totdat op de dag van vandaar bewijs dat ik nog niet zwanger ben. Ben nu bezig met temperaturen, en Ovulatie testen aan het proberen. Hopelijk wilt dat wel lukken! Ik heb ook Scoliose, wat dat is? Dat is een verkromming van je ruggenwervels! Normaal heb je ongeveer 40tot 60 graden een verkromming in je ruggenwervels, maar ik niet dus.... ik had er gewoon even doodleuk 130!! In totaal 5 of 6 keer geopereerd. vanaf m'n 14 tot zeg maar vorig jaar. Dus in een paar jaar tijd allemaal. Ik heb altijd goeie regelmatige ongesteldheid. Toen ik nog niet aan de pil was had ik altijd heel veel last van buikpijn tijdens als ik ongesteld moesten. Sinds dat ik met de pil begonnen ben is dat weg. Maar nu dat ik weer gestopt ben met de pil is het weer helemaal terug. Als ik ongesteld ben heb ik altijd: pijn in m'n rug/buik/benen. Met medicijnen wilt het soms wel weg gaan ook niet altijd. heel erg naar allemaal. Ik kom zelf uit een groot gezin ( 6 kinderen 5 jongens en 1 meisje) Ik ben de jongste. Ik zie eigenlijk maar nog 1 broer. Ik en m'n vriend zijn heel erg gelukkig samen, we wonen sinds kerst ongeveer samen rond die tijd zeg maar. We hebben 2 leuke honden. Als je vragen heb of wat dan ook. Gewoon eventjes berichtje sturen. of hierop reageren!

Liefs!

10 jaar geleden

Vreselijk lijkt me dat, elke maand pijn. Tip: boek InNesteling van Rika Lukac Ik ben van al mn klachten af en zwanger! In 7 maanden tijd, had wel andere klachten maar goed. T resultaat mag er zijn.

10 jaar geleden

Wow, jij hebt al heel wat meegemaakt in je leven. Heel veel succes met zwanger worden, hoop dat het snel raak is voor jullie!

10 jaar geleden

Het gaat met ups en Downs! De ene dag voel ik me beter als de andere dag! Ik zei al op m'n 12e dat ik moeder wilde worden. Maar toen was ik nog een beetje jong hihi.

10 jaar geleden

jeetje, 130 gewoon! dat is behoorlijk heftig... hoe voel je je nu, is het allemaal goed of heb je er nog veel last van? en je bent pas 22, tijd zat, ondertussen gewoon blijven oefenen ;)