Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Voorselectie Babboe Bakfiets #2

Het kriebelt in mijn buik terwijl ik om de zoveel keer mijn inbox open...

Zoals de andere geselecteerde moeders voor de Babboe bakfiets kriebelt het ook erg bij mij. Vooral omdat het niet meer lang zal duren voordat het duidelijk is wie het mag testen en houden...wauwww echt ongelofelijk. 

Ik ben al hartstikke blij dat ik kans mag maken en hopelijk mag ik er gauw op fietsen.

Liefs een 'fietsloze' mama

8 jaar geleden

Hahahah hopelijk duurt het niet meer lang

8 jaar geleden

Hihi.. idd.. leuk al die blogs te lezen. .had zelf ook zo'n mail.. en open regelmatig mijn email om te checken of er een nieuw bericht ontvangen is.. terwijl er duidelijk staat. . Meedoen tot 23 maart .. dat zijn de kriebels dan maar! ;)