Snap
  • Zwanger

Voor de eerste keer zwanger!

Voor de eerste keer zwanger! Inmiddels over de helft maar zal bij het begin starten.

Inmiddels ben ik net over de helft 21 weken. 

Mijn wens om moeder te worden is er al jaren. Echter ben ik wel blij dat mijn vriend hier nog mee wilde wachten. We hebben vorig jaar een mooi huis gekocht die wij waarschijnlijk anders niet hadden gekocht. Dus onze kleine heeft (vind ik zelf:) een heerlijk huis om in op te groeien. Ik heb het geluk gehad dat ik met een half jaar zwanger ben geworden. Ik besef mij maar al te goed dat het niet voor iedereen zo makkelijk is en heb ook een hekel aan de term ik neem een kind. Die krijg je! 

De dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger was waren wij lekker vrij. 'S avonds zei ik als ik morgen ochtend niet menstrueer als ik wakker word doe ik een test. Gelukkig gebeurde er niks toen ik wakker werd. Best wel een beetje zenuwachtig pakte ik de test en ging aan de slag. Wat is dat lastig om dat te plassen in een potje als je zenuwachtig bent en heel erg nodig moet plassen :) Maar goed het lukte en toen begonnen de 3 minuten. Wat duren die lang zeg...... mijn vriend sliep nog, het was ook nog vroeg. En toen begon het wekkertje te piepen. Ik pakte de test en was teleurgesteld, ik zag geen streepje. Maar ik was zo slim geweest om mijn bril niet op te doen in mijn enthausiasme bij het wakker worden. Bij de 2e blik dacht ik staat daar nou toch een streepje. STAAT DAAR EEN STREEPJE!!! :) :) :) ja het is zo ver. Mijn geluk kon niet op, snel mijn vriend wakker maken. Die was nog al verrast zeg maar.. haha. Schat schat wakker worden, kijk eens ik ben zwanger ( met een snik van geluk ). Hij was net zo blij als mij en ik kreeg een dikke knuffel een kus en de vraag en nu?Ja dat wist ik zelf eigenlijk ook niet zo goed. 1 ding wist ik wel de huisarts had gezegd zodra je zwanger bent aan de foliumzuur. Dus braaf aan begonnen die ochtend. Die dag gingen we met vrienden wat leuks doen. Om zeker te zijn dat het ook echt zo was kocht ik eind van de dag stiekem (mijn vriendin was ook mee in de kruidvat) nog een test voor savonds. Hier kwam gelukkig hetzelfde uit. Bij de huisarts kreeg ik de week erna ook nogmaals de bevesting en een hoop tips. Het afwachten tot de 7 weken controle/intake kon beginnen. 

Wordt vervolgd......

7 jaar geleden

Bedankt!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!