Snap
  • Zwanger

Voeding voor jouw kindje, hoe zit dat eigenlijk?

Wij mama’s willen natuurlijk het allerbeste voor onze kleintjes, ook als het gaat om voeding. Moedermelk is het allerbeste voor je kindje. Maar, er kan een moment komen dat je wilt overstappen op opvolgmelk, of een combinatie van borst- en flesvoeding. Overleg als je overstapt altijd met het consultatiebureau of je huisarts. Maar welk product moet je kiezen? Pff … de keuze is nog niet zo gemakkelijk.

Hoe zit dat eigenlijk met babyvoeding? We hebben Nutricia, de maker van Nutrilon Opvolgmelk, eens gevraagd hoe opvolgmelk nu eigenlijk tot stand komt. Zij geeft aan dat zij al meer dan 100 jaar kennis heeft en continu onderzoek doet naar de invloed van voeding op de eerste levensjaren. Zij doen dat met zo’n 400 wetenschappers o.a. in hun eigen onderzoekscentrum in Utrecht. Het grootste van heel Europa op het gebied van babyvoeding. Er zit dus veel meer achter dan je denkt.

Door de jarenlange kennis van Nutricia en het vele onderzoek kan je er op vertrouwen dat de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten altijd zijn meegenomen in de producten van Nutrilon Opvolgmelk.

Ok, dat klinkt mooi toch? Maar hoe is dat nu concreet aan te tonen? Wat heeft Nutricia in het verleden gedaan? Nutricia geeft aan dat er meerdere voorbeelden te noemen zijn. Zo voegde zij in 2002 prebiotische vezels toe aan Nutrilon Opvolgmelk en optimaliseerden zij in 2010 de verhouding onverzadigde vetzuren. En in 2013 introduceerden zij de Nutrilon Opvolgmelk Pronutra TM, Nutrilons meest geavanceerde formule ooit. Allemaal voorbeelden die hun oorsprong vinden in de nieuwsgierigheid van Nutricia om Nutrilon Opvolgmelk steeds verder te ontwikkelen. Door deze jarenlange kennis kun je erop vertrouwen dat de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten zijn meegenomen in de producten van Nutrilon Opvolgmelk.

Best fijn om te weten toch, hoe fabrikanten werken ten aanzien van de kwaliteit van hun producten? Nutricia is wat ons betreft een pro-actief bedrijf die haar producten aanpast aan huidige inzichten en daardoor voorop loopt.

In deze video wordt alles nog een keer haarfijn uitgelegd

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Nutricia, maar de inhoud ervan is van onszelf.

7 jaar geleden

Het mooie is, je hoeft niet over te stappen! Als je een jaar borstvoeding geeft, heb je geen kunstvoeding meer nodig maar kun je gewoon melkproducten aanbieden. Of eventueel nog zelf doorvoeden als je dat wilt ;)

7 jaar geleden

Goed om te lezen dat Nutricia onderzoek blijft doen. Echter heb ik toch mijn twijfels over of dit echt het beste is voor je kind. Wij gebruiken Nutricia, maar er zijn zoveel mogelijkheden en iedereen heeft zijn eigen standpunten... blijft lastig om de juiste keuze te maken.

7 jaar geleden

Mijn kindje is nog klein en ik ben echt een voorstander van borstvoeding. Ik heb ook nog geen idee waarna ik moet gaan overstappen strakjes.. wat kun je wel geloven en wat niet.. het blijft een lastige keuze, gelukkig heb ik nog even! :)

7 jaar geleden

Ik gebruik altijd de producten van Nutricia, voor mij is er geen ander merk.