Terug
Blog header image

Vlog 2 zwemles en bijkletsen zwangerschap

Bijkletsen van de zwangerschap, en een klein onderonsje met mijn kleine meid in de auto.
Lindsy83
6 jaar geleden

Leuk dat je wat met de tips hebt gedaan :) Lijkt me toch best spannend als je al weet dat je een keizersnede moet. Ik ben heeeel nieuwsgierig naar de babykamer dus ik kijk uit naar je volgende vlog!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Mag ik ook een tip geven!! Ik volg een aantal vloggers en wat het een vlog altijd "interesanter" maakt, teminste voor mij, is als je hem leuk aan elkaar monteerd. Bv je neemt 4 of 5 film momenten in de week, van een minuutnof 1-2 en die monteer je dan leuk op elkaar aanvullend aan elkaar! Als je een verhaal vertelt dan kan je er bijvoorbeeld een zacht muziekje onder zetten (monteren, niet echt opzetten!). Je moet wel verstand hebben van het programatje, maar als je van plan bent dit nog lang te gaan doen, is het het zeker waard je daar in te verdiepen! En wat een schattige dochter heb je!! Heel veel succes met je verdere vlogs, ik ga zeker kijken!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

https://m.youtube.com/user/stuckinaday Deze jongen vind ik heel leuk. Natuurlijk zijn jullie niet met elkaar te vergelijk, totaal ander genre haha!! :) maar kijk maar is dan snap je mijn tips ook beter!! Xxx

Mammietammie
6 jaar geleden

Super bedankt Loes! Ben me idd al een beetje wat meer aan het verdiepen met editen, muziek etc! Moet even m'n energie vinden om het allemaal te doen (ha ha) maar ga er zeker mee aan de slag!

Blog header image

My family

💜