Snap

Vervolg: Uitslag van de 20 weken echo

We zijn al weer heel wat weekjes verder in ze zwangerschap, 31+3 om precies te zijn. Ik merk dat ik momenteel weinig energie heb om te schrijven, ook al zit mijn hoofd vol. Wil je tussentijds weten hoe het met ons gaat? Kijk dan even op insta @noorhaileymikey

 We hebben inmiddels genoeg afspraken, onderzoeken en echo's gehad en de uitkomst? Ze weten het niet helemaal zeker. 

De echodense darmpjes zijn weggetrokken, het hartje doet het super, MAAR er zit iets in het maagje van de baby. Wat het is? Ze weten het niet. Kan het kwaad? Ook dat weten ze niet. 

Voor nu weten we dat het op de zwangerschap zelf en de bevalling geen invloed heeft, dat het niet meer groeit en het niet witter wordt op de echo. Maar wat gaat het voor invloed hebben zodra ons mooie babytje geboren is? Dat moeten we afwachten. Het kan zijn dat ons kindje hierdoor niet genoeg voeding kan krijgen of binnen houden of dat de "uitstulping" in het maagje toch gaat groeien. We gaan hier dus na de geboorte extra alert op zijn en hebben ook nog een echo gepland staan voor ons kindje na de geboorte. 

Voor nu, mogen we dan toch voorzichtig aan gaan genieten. Al moet ik dan toch wel eerlijk bekennen dat ik het best lastig blijf vinden na de onzekerheid waar we in hebben gezeten en voor mijn gevoel nog niet helemaal uit zijn.