Snap
  • Zwanger
  • uitslag
  • Tochallesgoed
  • Nogeenhalfjaarproberen
  • Hopenopeenwonder

Vervolg 2. zwangerschapswens #1

De uitslag

Zomer 2017..

Het moment dat wij weer bij de gynaecoloog zitten om de uitslagen van alle testen door te nemen en de eventuele vervolgstappen..

Pff, ik kan je zeggen dat was wel een slapeloze nacht.. want wat als alles gewoon goed is? Of wat als het niet goed is? Want zijn dan de vervolgstappen? Allemaal scenario’s die door mijn hoofd spookten.. 

Gelukkig waren we snel aan de beurt en blijkt er in ons geval niets aan de hand! Wat een opluchting zal je denken? Ja tuurlijk ergens wel, maar waarom lukt het dat niet? Waarom is het ons niet gegund? Ohja, echt er gaan de raarste gedachten door je hoofd!       En dan de vraag; wat nu? 

Aangezien wij nog jong zijn (lees, nog geen 30jaar) en onze “score” boven een bepaald percentage zit.. is het antwoord; nog een half jaar zelf proberen! 

Pff.. toch wel een klein beetje een tegenvaller.. want straks lukt het in dat half jaar ook niet en dan nog een traject in.. zo weer een paar maand voorbij! 

En je denkt misschien, ach die paar maand maar als je al bijna 1,5jaar probeert om zwanger te worden.. is elke maand er één teveel! 

Maar hé, je hebt wel een hsg onderzoek met een contrastmiddel van olie gehad en dat kan de vruchtbaarheid van een vrouw bevorderen.. dus hopen op een wonder!