Snap
  • Zwanger

Vertrouw op je gevoel!

3 maandjes na de miskraam. Geen vertrouwen in je lichaam, maar dan......

Dit heeft zich allemaal in 2015 afgespeeld.

Maandag 19 januari moest ik naar de gynaecoloog voor een follikelmeting. Hier zagen we meteen een superei! 20 januari in de ochtend de ovitrelle en dan zou ik Woensdag 21 januari mijn eisprong hebben.

Dinsdag 28 januari werd ik wakker met een hele rare droom en echt het gevoel alsof ik zwanger was. Dit gevoel werd in de middag echt bevestigd met een kleine bloeding. Ik wist het zeker! Het liefst schreeuwde ik het van de daken! 

Vrijdag, zaterdag en zondag ben ik gaan testen met sensitesten. Maar ik deed de testen, en ik keek meteen en ik zag steeds niks dus ik geloofde het nog niet (niet meer naar die testen omgekeken). Tot ik dinsdag een test deed, terug mijn bed in kroop en na een paar minuten op ben gestaan om toch maar eens te gaan kijken. En ja hoor... IK WAS ZWANGER!!!

Woensdag 25 februari mochten wij voor onze eerste echo naar de fertiliteit arts. Hier werd bevestigd dat alles goed was met ons ukkie en dat we echt precies 7 weken zwanger waren. We konden ons geluk niet op!  YESSS WIJ ZIJN ZWANGER!

Na de 10 weken echo mocht heel de wereld het weten. Toen hebben we het ook op facebook gezet:

Soms wordt een kindje zomaar geboren
Soms komt een kindje precies gepland
Wij mochten hier niet bij horen
Wij hebben er achteraan gerend
Komende tijd is speciaal en heel bijzonder
Want in oktober verwachten wij ons eerste wonder!

Dit vonden wij erg toepasselijk bij ons verhaal.