Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Verlof!

Jeejtje wat is het snel gegaan! Vandaag mijn eerste echte verlofdag, dus ben ik volop aan het genieten. Dochterlief vandaag lekker thuis...

Jeej wat is dat snel gegaan zeg. Ik heb inmiddels vandaag mijn eerste officiële verlofdag! Dochterlief is niet naar Opa en (stief)Oma, maar lekker thuis bij Mama. We hebben al heerlijk geknutseld en een van mijn vriendinnen is net komen lunchen. Heerlijk zo lekker thuis en dat nog vier maanden.

Ik heb nog genoeg te doen met alles weer bij elkaar zoeken voor de kleine, de afspraken bij de verloskundige (die kunnen nu op een dag dat mijn dochter niet mee hoeft), wassen van de kleertjes, adressenlijst maken voor de geboortekaarten. Alle voorpret lekker op mijn gemak. Gelukkig heb ik ook een goede hulp. Mijn dochter wil namelijk overal meehelpen. Zo hebben we laatst alle kleertjes al in de kast gelegd. Broekjes bij broekjes en truitjes bij truitjes.

Het ledikantje gaan we vandaag al opdekken, want dan kan grote zus haar pop (die ze afgelopen weekend van Sinterklaas heeft gekregen) alvast te bed leggen in het bedje van haar broer. De pop kan het bedje dan uitproberen. Ook zullen natuurlijk de kleren van de pop (maatje 50 van mijn dochter) opgeborgen moeten worden in de kast. Hahah het is zo'n poppen meisje, maar goed ze is al wel heeel goed aan het oefenen om grote zus te zijn.

En dan kwam net als klap op de vuurpijl van deze toch al fijne dag het bericht binnen dat ik de Stokke kinderwagen gewonnen heb!! Mijn dag kan nu al niet meer kapot! Dank je wel Mamaplaats!!!!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je prijs! En geniet van je verlof.

10 jaar geleden

Geniet maar lekker van je verlof en die prachtige kinderwagen!! Het is je gegunt!

10 jaar geleden

Ik zou bijna jaloers worden, hihi. Ik moet zo al weer richting het station op mijn fietsje...brrr

10 jaar geleden

Was echt een super e-mailtje dat ik de prijs gewonnen had! Genieten gaat wel lukken! Helemaal lekker dat het weer wat guurder wordt en ik niet meer naar buiten hoef! hihi