Terug
Blog header image

Verdriet, onzekerheid & intens geluk

Ik lees m'n laatste blog terug, waarin ik mijn miskraam deel. Er schieten weer tranen in mijn ogen, maar gelukkig is er nu ook zonneschijn.
EvaD
6 jaar geleden

Dat valt inderdaad niet mee, een vriendin van me is net hetzelfde over komen. Ook zij is weer snel zwanger geworden, en ik kan me niet voorstellen hoe dit alles moet voelen. Als ik al merk dat ik het erg zwaar vond en met tranen in mijn ogen stond, is het niet te bevatten hoe erg het voor de mama is. Sterkte met het verlies, maar daarnaast gefeliciteerd met de zwangerschap. Geniet er maar lekker van!

Myfteria
6 jaar geleden

Ik weet hoe het voelt. De onzekerheid en het niet durven hopen. Gek hè hoe anders je het ineens beleeft. Ik hoop dat je nu ook echt kunt gaan genieten!

Anoniem
6 jaar geleden

Je bent zo sterk geweest meid. Ik ben trots op je

Anoniem
6 jaar geleden

Wat herkenbaar. Hoe je spreekt over de onzekerheid na die 7 weken echo. Ik moest 4 weken wachten op een nieuwe termijnbepaling, helaas ging het de dag voordat ik de echo had mis en ben ik het kindje verloren met 12 weken. Ik wens je een hele goede zwangerschap!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!