Snap
  • Zwanger

Veel gewerkt weinig thuis

Deze week en de komende 2 zijn drukke weken waarin ik veel moet werken en m'n kleine man te weinig zie

Afgelopen week heb ik veel gewerkt, meer dan normaal. En nu heb ik het geluk dat ik alleen de ochtenden werk en dus 's middags bij onze zoon kan zijn, alleen werkte dat deze week niet zo omdat manlief ook ochtenddienst had. OEPS!!!! Onze kleine man is dus 2 dagen naar kdv geweest en 3 dagen bij opa en oma. Ik vind dit niet fijn en voelde me een waardeloze moeder. 

Gister kwam hij thuis en hebben we heerlijk geknuffeld. Toen ik naar bed ging werd hij wakker en is in ons bed op mijn plekje gaan liggen om zoals hij het zegt:" het mamma plekje op te warmen. Zo lief. Ook hebben we liggen kletsen over dikke baby buiken en hoe de lucht uit z'n buik gaat. Euh door scheepjes Schat. Nee hoor mamma dat kan een ballon ook niet was z'n antwoord. Vervolgens kreeg ik een dikke kus en 2 armen om me heen en zo is hij in slaap gevallen. 

Heb hem maar bij me laten liggen want we hadden dit beide heel erg nodig

 

7 jaar geleden

lief! Gelukkig is he niet elke week zo!