Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Veel appelsap en een positieve test

Appelsap. Heel veel appelsap. Nu al is het niet aan te slepen. En ik ben nog maar een paar weekjes zwanger!

Mijn dochter van bijna 1 drinkt graag appelsap. Ik laat dit spul mijn hele leven al graag aan me voorbij gaan. Paardenpis vond ik het. Maar twee weken geleden op mijn werk kwam ik ineens op het vreemde idee om appelsap bij mijn broodje kaas te nemen. Dat was werkelijk het meest briljante idee ooit. Na dat glaasje appelsap volgden er nog een stuk of wat. Ik genoot ervan. Heerlijk.

Toen ik thuis aan mijn man vertelde (hij doet vaak de boodschappen) dat ik graag meer appelsap in huis wilde hebben, keek hij me verbaasd aan. Volgens mij dacht hij dat ik ziek was. Mijn 'appelsap-afkrakingen' stonden hem natuurlijk nog vers in het geheugen.

Van mijn man kwam ook het idee om een zwangerschapstest te doen. Toen deze negatief bleek te zijn, was hij er nog steeds van overtuigd dat ik zwanger was. Maar helaas.. een paar dagen later weer een negatieve test. Mijn cyclus was overigens heel onregelmatig, dus ik heb niets nuttigs te melden over de timing van de test. Een paar dagen later was mijn man nog steeds overtuigd en moest ik er weer aan geloven. Nog maar weer een potje vol gepist. Net appelsap, maar dan anders. Krijg nou wat. Er verschijnt een heel licht streepje. En hij wordt steeds duidelijker. Wauw!

En de verloskundige was al net zo enthousiast als wij. Over drie weekjes hebben we de eerste echo. Natuurlijk is de eerste echo altijd een beetje spannend, maar op dit moment zijn we gewoon heel erg blij.

Ik drink er nog een op. Een appelsapje, wel te verstaan. En mijn dochter doet vrolijk met me mee.

9 jaar geleden

Dankjewel! Jij ook gefeliciteerd :) Ik heb daar gelukkig nog geen last van, maar wat niet is kan nog komen he ;)

9 jaar geleden

Gefeliciteerd! In het begin ook verslaafd aan appelsap. Nu 31 weken en krijg er maagzuur van :(

9 jaar geleden

Wat leuk om te horen dat nog iemand het op appels heeft voorzien, al heb ik ze dus liever in de vloeibare variant. Geniet van je appeltjes ;)

9 jaar geleden

Wat hormonen niet allemaal met je kunnen doen !!! Zo eet ik enorm veel appels. Soms wel 6 op een dag. Had ik toen ik zwanger was van mijn dochter ook en nu weer en dat terwijl ik helemaal niet zo van appels hou. Geniet van de appelsap, ik schil mezelf nog een appeltje of 4~5 :-P