Snap
  • Zwanger

Vanaf nu ga ik 'hip' naar mijn werk!

Je kent het vast wel, je staat lunch te maken om mee te nemen naar je werk wanneer de bekende ‘struggles’ om de hoek komen kijken. Plastic zakjes, aluminiumfolie en lelijke bakjes.. Verschrikkelijk. Ik (Ziffra van de redactie) ging op onderzoek uit, want dit moet toch anders kunnen!

UNIEKE LUNCHBOX

Zelf vind ik het fijn wanneer mijn boterhammen en fruit mee kunnen in mijn tas, zonder dat ze er vol met deuken weer uit komen wanneer ik op mijn werk aan kom. Je kent het wel, dan zeggen je collega’s: “Wat heb jij vandaag nou meegenomen voor bij de lunch?” Ik: “Toen ik thuis wegging was het nog een boterham met kaas en komkommer…”. Gelukkig vond ik toen ik even het internet af ging speuren een top oplossing en die wil ik graag met jullie delen, want mijn ‘struggles’ zijn vanaf nu verleden tijd!

Ik ben best precies en kieskeurig, ik vind niet zomaar een lunchbox leuk. Ik noem het ook een lunchbox omdat ik ‘broodtrommel’ zo suf vind klinken. Maar anyway, ik kwam terecht op de website van MyMepal. Een website waar je lunchboxen, (broodtrommels), drinkbekers, waterflessen en nog veel meer zelf kunt designen! Super leuk, ik ging meteen aan de slag! J

VELE MOGELIJKHEDEN

 Uit alle producten had ik gekozen voor ‘Lunchbox Take a Break Midi’ dit omdat deze lunchbox ook een handig tussenschotje heeft waardoor mijn brood en fruit bij elkaar in 1 box kan, maar toch gescheiden blijft.. ideaal! Het designen kon beginnen en al snel viel het me op dat er heel veel mogelijkheden zijn:

  • Zo kun je zelf de kleur bepalen van de deksel, de sluitingen en de box zelf.
  • Er zijn vele verschillende sjablonen waar je gebruik van kunt maken. Deze kun je als achtergrond gebruiken. Ook zijn er sjablonen waaraan je foto’s en teksten kunt toevoegen.
  • Je kunt zelf een foto toevoegen. Dit kan als achtergrond, maar ook als extra afbeelding op bijvoorbeeld een leuk sjabloon of achtergrondkleur.
  • Als dit nog niet genoeg was, je kunt ook nog een eigen tekst toevoegen. Daarbij kun je kiezen uit tal van lettertypes!

HET RESULTAAT

 Als je alle mogelijkheden leest begrijp je vast wel dat ik helemaal los ben gegaan en zie hier het resultaat!

 

LEUK VOOR DE FEESTDAGEN

 Nu heb ik natuurlijk een leuke lunchbox gemaakt met een foto van mijn Sam erop, waar ik natuurlijk sowieso al blij van word. Maar zo’n gepersonaliseerde lunchbox is natuurlijk ook super leuk voor je kindje! Dat is dan ook mijn tip voor de feestdagen: Ga lekker los met designen bij MyMepal en geef je kindje een toffe en unieke lunchbox cadeau.

 

7 jaar geleden

Wauw wat gaaf zeg! Op de site staan ook zooooo veel leuke ontwerpen, het is zelfs moeilijk te kiezen welke het leukst is!

7 jaar geleden

Leuk om aan papa te geven voor Kerst namens de kinderen! Een broodtrommel met zijn kleintjes erop, erg leuk

7 jaar geleden

Heb zojuist voor mijn kinderen een super leuke broodtrommel en beker besteld! Allebei hebben ze me geholpen met ontwerpen en hebben tijdens het ontwerpen al veel plezier gehad. Kan niet wachten tot de broodtrommels en bekers binnen zijn! Ben benieuwd.

7 jaar geleden

Ja dat vind ik ook! Wel leuk om af en toe eens te lezen wat voor handige tips de redactie voor ons heeft liggen.