Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Van naar het ziekenhus geweest !!

ken iemand mij wat meer vertellen over een baarmoeder die naar achteren ligt

vandaag naar het ziekenhuis geweest om te kijken waarom ik naar ander half jaar nog niet zwanger ben.

ben naar de gynocoloog geweest,, en moest ee inwendige echo laten maken daar bleek uit dat mijn baarmoeder naar achter ligt... en de dokter vertelde mij dat dit dus niet vaak voor komt.. toch schrik je hier wel even van en denk je oke en  nu veder..

ik vraag me gewoon heel erg dingen af en door de spanning ben ik dat helemaal vergeten te vragen..

zie je wel een buikje als je zwanger bent als e baarmoeder naar achteren ligt?

ken iemand mij dat vertellen...

naja ik ga nu in ieder een traject in om te kijken waarom ik niet zwanger woor..

ze gaan eerst de sperma van me vriend bekijken en als dat goed is krijg ik vloeistof in gespoten om te kijken of me eilijders niet verstopt zitten ,, wat de dokter mij vertelde is dat deze onder zoek best gevoelig kan zijn!! volgende week moet ik eerst bloedprikken om me 3de dag van my cyclus..

jeeettje wat is dat vervelend dat je een foto er bij moet doen.. dus ik doe maar een foto

9 jaar geleden

Dank je wel. Mooie uitspraak van die vader van drie keeridnn. Het is zeker niet makkelijk om een kind met Down op te voeden, maar het hebben van een kind zonder Down is ook geen garantie voor een makkelijke opvoeding, daar ben ik wel achter. Wij hebben een tijdje de hulpverlening buiten de deur gehouden, puur om zelf tot rust te komen. Nu kunnen we er weer tegenaan en kost het stimuleren en herhalen ook minder energie. Mooi om te lezen dat jij het ook zo ervaart zoals beschreven in mijn blog.@Robbert: Zet een groep keeridnn bij elkaar en geen enkel kind is het zelfde, Down of geen Down. Ook de snelheid en wijze waarop iets opgepikt wordt verschilt van kind tot kind, dus die zin kan je spreken van niveaus. Maar wat doet het er toe? Een kind kan beginnen op een VMBO en eindigen op een universiteit. Welk niveau heeft dat kind dan (gehad)? Het niveau waar wij naar streven is het hoogst haalbare niveau van geluk en ook dat hebben wij helaas niet volledig in de hand.Vergelijken is inderdaad een valkuil. Ik heb het gevoel dat we daar door oa het ConsultatieBureau en het werken met de methode Kleine Stapjes wel toe gedwongen worden. Onze keeridnn worden voortdurend afgezet tegen gezonde' keeridnn. Een van de redenen dat wij ook alleen voor de prikjes nog op het CB komen.Ami geeft het tempo aan, jullie bieden hem alle mogelijkheden om zijn tempo vast te kunnen houden. Soms zal het hollen zijn, soms stilstaan. Althans, dat is bij Olivier het geval. Wat is nou mooier dan een kind te laten zijn wie hij is en wil zijn. Jolanda heeft dat vanavond mooi omschreven in een comment bij De Ongenode Gast': Ik heb eens in een boekje voor loes geschreven: Ik hoop dat je later wordt wie je bent en niet wat andere mensen van je maken of wat er van je verwacht wordt. Dit gun ik ook jou Olivier! Wat nou niveau, je bent wie je bent, toch?