Snap
  • Zwanger

van baby naar dreumes

Mijn zoon geboren op 17 juli 2014 en nu een jaar later ben jij geen baby meer, maar een dreumes

Lieve Koen, 

Op 17 juli 2014 werd jij geboren. Mama had al de hele dag weeën, maar jij wilde maar niet komen. Je vond het leuker om sterren te kijken en dus hield het op. Aan het einde van de dag, na 15uur non-stop weeën (zo voelde het voor mama, ook al heb ik tussendoor een dutje kunnen doen) en verhalen over wereldstekkers (thank you pijnstillers) werd er besloten dat de enige manier om jou te halen een keizersnee was. Pijnstilling en opwekkers werden gestopt en het was afwachten totdat ik werd opgehaald. En jij? Jij gaf geen kik, bleef lekker rustig. Je had er geen problemen mee dat je nog wat langer in mijn buik bleef zitten. 

Toen mama op de tafel lag en papa omgekleed was werd het wel even spannend! Ik zei nog rustig tegen de verpleegkundige ,,volgens mij zit er nog bloed op de operatielamp van mijn voorganger''. Maar je mag best weten lieve schat ik was zenuwachtig! Terwijl ik daar lag moest mama ook nog hoesten en geloof mij dat is een heel raar vervelend gevoel als je een ruggenprik hebt gehad, maar goed nog eventjes en dan zouden wij jou kunnen zien. Om 3.54 uur liet jij je dan eindelijk zien, na 9 maanden naar mijn buik was je daar en papa en mama waren op slag verliefd. 

Je moest even naar de kinderafdeling, omdat je wat last had van je longetje (klaplong) maar zo sterk als je bent had je dat zelf opgelost met de extra zuurstof die je kreeg en op 18 juli lag je bij mij mama op de kamer. De volgende dag schrok papa zich een hoedje want de verpleegkundige had allemaal foto's gemaakt van de keizersnee en op een lege maag is dat best wel even slikken :)

Wat heb jij ons in het afgelopen jaar toch een hoop liefde bezorgd. Wij hebben je zien groeien en je blijft maar groeien en nu zeg je zelfs aai tegen de hond, kortom geweldig om jou zo te zien. Elke dag nog steeds een lach en brabbel je er lekker op los. Stiekem weten wij dat je los kan lopen ook al laat je dat maar een enkele keer zien je vind het veel leuker om op de bank te klimmen met je rug tegen de leuning te gaan zitten en 1 vinger op de IPAD oh ja en er dan ondeugend bij lachen. Je krijgt blonde haren en wil alles zelf doen. Je wil nu zelfs niet meer uit potjes eten, nee je wil wat papa en mama eten. Als wij een hap van de rijstewafel nemen dan neem jij die ook :) 

Nu een jaar later hebben wij jou eerste verjaardag gevierd en oh wat een feest was dat. Slagroom is niet jou ding, maar je hebt er wel van genoten. En gisteren (28 juli 2015) zagen papa en mama jouw eerste tandje :D 

Lieve Koen je bent onze schat en wij kunnen niet wachten wat jij als dreumes allemaal gaat uitvogelen! Je baby tijd hebben we in een filmpje samengevat elke week een foto en een paar leuke homemade filmpjes erbij. 

koen 1 jaar filmpje

Liefs papa en mama

8 jaar geleden

Ja zeker genieten elke dag! We zijn ook zeer benieuwd wat nog komen gaat :) Thnx

8 jaar geleden

Mooi hé, die ontwikkeling. Leuk filmpje!!!