Snap

van 10 min gesprek... 3u later zit ik er nog

Balen... Bloeddruk te hoog... hoofdpijn... buikpijn.. harde buiken.....

vanochtend 9u afspraak gynaecoloog... 10min gesprek... geen echo. Helaas klachten als hoofdpijn.. misselijk... en ja hoor bloeddruk was te hoog. Mw deze klachten horen bij zwangerschapsvergiftiging... ow... en nu? Aan de ctg, urine wordt gecheckt en bloed prikken. Duurt zeker een uur mw. Ok het is niet anders.  Bloeddruk schommelt steeds maar urine was ok. Yeah! Na 3u mag ik toch naar huis. Zondag wel een extra controle... wordt vervolgd

6 jaar geleden

Thanks

6 jaar geleden

Heel veel sterkte

6 jaar geleden

Dank je

6 jaar geleden

Ik zie nu in een reactie dat je 35 weken bent. Bij mij begon de hoge bloeddruk met 38 weken. Ik duim voor jou dat alles goed blijft gaan!