Snap

Vaarwel, lieve mama

Als bijna-moeder afscheid nemen van mijn eigen moeder

Op zondag 15 augustus gaf mijn moeder aan niet meer te kunnen en is de "slaappomp" geactiveerd. Op maandag 16 augustus is zij overleden.

Een tijdje geleden had wij er nog een gesprek over.. Hoe ze graag wilde overlijden voor ik zou gevallen. Ik was/ben dit met haar eens, want mijn grootste angst was het ontvangen van een telefoontje tijdens de bevalling.

Mijn lieve mama heeft zo hard gevochten, drie maanden lang, tegen een ziekte die het zou winnen. Ze heeft ons allemaal, inclusief ons kleine meisje, een brief geschreven. Dit zal voor altijd gekoesterd worden.

En nu is het tijd voor rust. Voorbereiden op de komst van ons kleine lichtbundeltje. Zodat we haar later alles kunnen vertellen over haar sterke en dappere oma ❤️