Snap
  • Adcc
  • Rhesusc
  • tweeling
  • zwangerschap
  • babyshower

Update 🌸

Voorbereidingen, babyshower en de uitslag van de ADCC test.

Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt als je bezig bent met de voorbereidingen voor de komst van je kleintjes. Twee weken zijn voorbij gevlogen sinds mijn laatste blog! De babykamer begint langzaam maar zeker vorm te krijgen, gevuld met de commode en de ledkantjes, maar toch ontbreken er nog een paar finishing touches. Dat word neuzen in kringloopwinkels naar leuke assesoires. Rompers en kleertjes vanaf maat 56 staan nog op ons lijstje, maar ik ben ervan overtuigd dat we die ook snel zullen kunnen afvinken.

Babyshower 🩵🩵

Een hoogtepunt van de afgelopen weken was zonder twijfel mijn verrassingsbabyshower. Ik had weer eens helemaal niets door, net als bij Milo, en werd compleet overrompeld door de liefde en genegenheid van mijn vrienden en familie. Ik ben enorm verwend met schattige cadeautjes en kreeg zelfs een geweldig gezamenlijk cadeau: de Easy Baby Milk Maker. Het lijkt op een koffiezetapparaat, maar dan speciaal ontworpen voor het maken van flesjes melk. Met slechts één druk op de knop heb je binnen 8 seconden een perfect op temperatuur zijnde fles melk. Het is toch eigenlijk bizar wat ze allemaal verzinnen tegenwoordig, maar ik ben er erg blij mee. Ik zie mezelf al voor me met twee huilende ongeduldige baby´s. Heerlijk dat je dan zo je flesje in handen hebt. 

Snap

Naast alle festiviteiten heb ik ook wat tijd genomen om mezelf in de watten te leggen. Met een bon die ik nog had van mijn verjaardag, besloot ik mezelf te trakteren op een heerlijke gelaatsbehandeling. Het was een ervaring waar ik intens van genoot, en mijn huid was er ook zeker aan toe. Soms vergeet je hoe belangrijk het is om even een momentje voor jezelf te nemen te midden van alle drukte.

De ADCC Test 💉🩸

Maar niet alles verliep vlekkeloos de afgelopen weken. Tijdens mijn laatste bezoek aan het lab voor de ADCC-test, die normaal gesproken een fluitje van een cent is, verliep het prikken allesbehalve soepel. Normaal gesproken ben ik een gemakkelijke bloeddonor, maar deze keer leek het alsof mijn aderen zich verstopt hadden. Na een paar pogingen en een beetje manoeuvreren kwam er gelukkig toch wat bloed uit, zij het met moeite. De volgende dag waren beide armen behoorlijk blauw en beurs, maar gelukkig had ik er verder geen last van.

De uitslag van de test was gelukkig weer positief, met minimale aanwezigheid van antistoffen. Hoewel ik me afvraag of het gebrek aan bloedafname toch echt geen invloed heeft gehad op de nauwkeurigheid van de resultaten, ben ik toch opgelucht dat de antistoffen niet agressiever zijn geworden. Aankomende donderdag ga ik dat zeker nog bespreken met de gynaecoloog tijdens mijn controleafspraak. Maar voor nu vieren we weer het goede nieuws!

Mama_van_Lize_2020's avatar
6 maanden geleden

Voor de meeste onderzoeken is 1cm bloed in het buisje genoeg.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Thirza Van Ast - Zwijnenburg?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.