Blog header image

Uithuis geplaatst en een baby op komst

Mijn lieve dames wonen nu al bijna 4 jaar bij opa en oma en met de derde opkomst zit ik in onzekerheid.

dag lezers,

Dit is mijn eerste blog en wil er vooral mijn gedachte in kwijt.

Mijn twee meiden zijn door omstandigheden uit huis geplaatst bij de ouders van hun vader

Hier heb ik niet echt vrede mee maar heb er ondertussen mee leren leven en geniet van mijn meiden als ze bij mij zijn.

Nu ben ik eindelijk echt gelukkig woon samen met de liefste man die je je bedenken kunt en wij zijn zwanger alleen zit ik in gedachte in een dilemma meiden uit huis baby op komst die zeker heel erg gewenst is maar hoe gaan mijn meisjes dit opvangen. Ik heb natuurlijk nog wel even (33 weken) maar hoe ga ik dit aanpakken zouden de meisjes blij zijn of zullen ze verdrietig worden en vragen waarom de baby wel en waarom wij niet?

Dit verwacht ik wel van de oudste maar hoe moet ik dit aanpakken ik heel gelukkig en blij want ik hou zoveel van mijn kinderen maar hun reactie benieuwd me en maakt me ook wel angstig ik wil ze geen verdriet doen.

Ik hoop zo dat ze net zo blij zullen zijn als mij..maar wat als dat niet het geval is.

Ik wacht voor nu op advies van ruby (de oudste) haar behandelaar.

Dinsdag spreek ik haar behandelaar en zal daar over bloggen. 

Dank dat ik mijn gedachte zo even mag delen.

Liefs ilona

Annemiek2
7 jaar geleden

Het lijkt mij een lastige situatie. Heel veel sterkte en ook veel geluk.

mamalief
7 jaar geleden

Dank je wel voor jouw reactie annemiek

Anoniem
7 jaar geleden

Een heftige situatie veel succes dinsdag dikke knuffel

mamalief
7 jaar geleden

Dank je wel mom2be doet me goed

Anoniem
7 jaar geleden

Go spannend idd.. Heel veel sterkte en mss bestaat er tzt een oplossing dat de meiden weer terug mogen komen als ze zien dat alles goed gaat met de baby en jou Enzo? Heel veel sterkte en probeer zoveel mogelijk te genieten

anoniem2017
7 jaar geleden

Ik weet niet onder welke omstandigheden je kinderen uit huis en naar opa en oma zijn gebracht. Maar misschien een idee dat je dit eerlijk tegen je dochters verteld en dat je graag wilt dat zei ook bij jou mogn blijven, maar dat dat door die reden even niet kan. Misschien kun je dat nog aanvechten. ( maar nogmaals ik weet niet waardoor ze uit huis zijn geplaatst). Daarna kun je vertellen dat je nu met je nieuwe vriend ook een kindje krijgt en dat die dan wel altijd bij jullie zal wonen. Dat je hier heel blij om bent, maar dat je hun eigenlijk ook graag zo bij je had gehad. Misschien kunnen je kinderen weer met conouderschap bij jou en je ex geplaatst worden. Nu jullie het weer beter op de rit hebben. Heel veel sterkte en succes

MummySuze
7 jaar geleden

Misschien kun je zeggen dan het babytje jou gaat helpen om weer te oefenen voordag jouw twee liefste meiden weer thuis kunnen komen wonen? Ken natuurlijk jouw situatie niet, maar zo zou je het hoopvol en positief benaderen? Heel erg gefeliciteerd met 1) Het vinden van je grote liefde, en 2) jouw zwangerschap. Dapper hoor meis!!

mamalief
7 jaar geleden

Dank jullie wel voor de reacties doet me goed en hier kan ik zeker wat mee. Will be continued dank is groot

Anoniem
7 jaar geleden

heftig zeg! Mijn eerste gedacht is is er geen enkele mogelijkheid om je meiden terug te krijgen? Hopelijk pakken de meiden het goed op als ze het te weten komen

mamalief
7 jaar geleden

Dat is mijn hoop ook t moet wel goed komen ik heb ze zoveel te geven. Dank je wel voor je lieve bericht