Snap
  • Zwanger

Twijfels, twijfels, twijfels

Mijn eerste blog over de standaard twijfels van een moeder en haar gezin

Mijn eerste blog, nog nooit gedaan. Zou ik dit kunnen? Eerst iets over ons gezin. Een papa een mama en 2 meiden, we zijn allemaal gezond en hebben het denk ik niet slecht. Maar toch schrijf ik. Waarom? Ik weet het eigenlijk niet. Misschien gewoon om te kijken of ik mijn gedachten een plaatsje kan geven, want er zit veel in mijn hoofd. Ben ik wel een goede moeder, doe ik genoeg in onze relatie, vind ik mijn werk leuk, zorg ik wel genoeg voor mezelf? 

Op dit moment zijn mijn meiden ziek.  De een heeft de waterpokken en de ander een soort van griep ofzo. Koorts, hoesten, moe. Kortom een nacht van 1,5 uur slaap er op zitten. En dan komen de twijfels. Zal ik de HAP bellen voor het hoesten. En zal ik ze wel laten logeren vannacht bij opa en oma of houd ik ze thuis. Eigenlijk met ons werk kunnen ze niet thuis blijven, ik moet morgen werken, maar mijn moederhart wil anders. Lekker thuis blijven en voor ze zorgen. Maar morgen begin ik zelf na een lange tijd in de ziektewet eindelijk weer een paar uur te werken. En mijn vriend kan naar zijn werk gebeld worden en moet dan direct weg. Ik weet het gewoon niet. 

En dat zorgt er voor dat ik vandaag weer een dag in twijfel zal doorbrengen. Ik ga er nog eens goed over denken en neem een kop koffie.....