Snap

Trakteren op het Kinderdagverblijf

Straks (hopelijk zeer binnenkort) als ons ventje geboren is, moet er natuurlijk ook getrakteerd worden op het kinderdagverblijf.

Straks (hopelijk zeer binnenkort) als ons ventje geboren is, moet er natuurlijk ook getrakteerd worden op het kinderdagverblijf.

Het wordt maar iets kleins, want ons dametje is deze maand ook jarig en daarvoor moet natuurlijk ook getrakteerd worden. De verjaardagstraktatie wordt een Hello Kitty (geknutseld natuurlijk) en dan op een wc rolletje (gekleurd). Met daarin een zakje droge koekjes. Die staan al klaar.

Nu dus iets verzinnen voor de geboorte van ons ventje en het broertje van ons dametje. Nu heb ik op internet (de misschien wel bekende) Nijntje koekjes gevonden. De trui ga ik dan met boter besmeren en daarop blauw met witte muisjes. Inpakken in een folie en dan een wasknijper eraan (zie foto). Op de wasknijper komt een fopspeen, natuurlijk in het blauw, met op het donkerdere blauw de naam van ons ventje en daarboven op het lichtere blauw de geboortedatum. Zo is het toch nog iets eigens.

In ben vandaag begonnen met de fopspenen en gelukkig is het niet zoveel werk (ook uitgekozen hiervoor). Morgen even afmaken en dan zijn we er helemaal klaar voor! Maaruh mocht hij zich eventueel vanavond aandienen: ook geen probleem, volgende week donderdag (pas) weer kdv ;-).

Wat hebben jullie getrakteerd bij geboorte van een broertje of zusje op school/kdv/psz?

9 jaar geleden

Wat een leuk idee! Ik had cakepops gemaakt tijdens de zwangerschap. Blauwe cake bolletjes en na de bevalling in witte candy melt met muisjes erop. :D

9 jaar geleden

Leuk!!!Ik weet het al niet meer...hihi...beschuitjes of biscuitjes met muisjes!

9 jaar geleden

Leuk idee, ik neem regelmatig een knutselboek mee uit de bibliotheek om ideeen op te doen om te knutselen met de kids,, het liefst wil ik dan alles tegelijk maken, zo leuk! (Heb er soms meer plezier aan dan de kids haha)

9 jaar geleden

Wat leuk. Hoop dat mamaplaats snel met een crea hoek komt. Kunnen ze alle ideeën mooi op een rijtje zetten.