Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

trainwreck vandaag!

wat kan een mens zich miserabel voelen!

We zitten nu op 37+ weken... en ik ben er klaar voor zeg...tenminste, dat denk ik haha...

Een 3tal dagen rommelt het wat af, vooral snachts...heerlijk als je wilt slapen ;) haha.

Gisteren kreeg ik ineens zo'n intense neiging om te poetsen, en dat heb ik dan ook gedaan...kon niet weerstaan! Is dit dan die "nesteldrang" waar iedereen het over heeft? Geen idee, had het bij mijn eerste niet (maar die kwam dan ook met 36 weken al...). Vanacht op de bank geslapen, want het bed voelt gewoon niet meer lekker...te hard, mijn heupen en rug, alles doet me pijn op bed! Voor het eerst in weken best goed geslapen...Maar 2 keer eruit geweest om naar de wc te moeten, ipv elk uur voorbij zien gaan en eruit moeten. En dan sta ik vanmorgen op met een barstende hoofdpijn, licht misselijk en voel me alsof ik door een trein overreden ben... Kortom, voel me miserabel! Zou dit het "begin" kunnen zijn? Heeft iemand ook dit ziek zijn gevoel gehad voor de bevalling begon, of ben ik gewoon ziek nu? Gisteravond toen we in de auto wat rondreden, had ik erg veel druk "daar beneden" ook trouwens, heb een paar keer echt adem moeten snakken omdat ie tegen mijn rug duwde en dit nogal pijnlijk was... En dan steken daar beneden die komen en gaan...

10 jaar geleden

was het maar zo :( nog steeds aan het wachten, voel me nog steeds barslecht en tot overmaat van ramp is nu onze 2 jarige ook nog eens ziek met hoge koorts enz... hoop echt dat het niet lang meer duurt nu!

10 jaar geleden

ja ik zat gistermiddag ook even lekker een potje te janken... wat ik normaal nooit doe... Pff hoop maar dat ie snel komt, heb hier echt wel genoeg van haha... Heb vandaag ook een erg zwaar gevoel in mijn buik, alsof er een bowlingbal in zit :p

10 jaar geleden

Klinkt als de laatste loodjes....! Enne ik heb 24 uur voor de bevalling begon, uren liggen huilen. Ik kon niet stoppen. En ik huil zelden. Dus ik zou zeggen...toi toi ...je bent nu echt op het eind!

10 jaar geleden

Pff nou we zitten er nog...helaas lol. ben benieuwd hoe lang het nog mag duren, voel me echt barslecht vandaag...en EMOTIONEEL tot en met, zo ben ik normaal nooit!