Snap

Top 5 zwangerschaps app

Zwanger en verknocht aan je smartphone? Welke zwangerschaps app past bij jou? We hebben de leukste zwangerschaps apps op een rijtje gezet.

 

  • iPregnancy (iPhone – €2,99) Deze zwangerschaps app geeft informatie over je zwangerschap vanaf de eerste dag tot aan de bevalling. Hij geeft aan hoelang je zwanger bent en hoe lang het nog duurt. Je kan er inspiratie opdoen voor een naam en meekijken met de groei en ontwikkeling van je baby. Je kunt de app aanvullen met persoonlijke informatie zoals je gewicht, bloeddruk en doktersafspraken.

 

  • 25.000 baby names (iPhone – gratis) Een naam zoeken voor je ongeboren kindje is niet altijd makkelijk. Deze zwangerschaps app geeft je veel inspiratie om de perfecte naam te vinden.

 

  • Zwangerschap workout (iPhone – € 1,59) Ook tijdens je zwangerschap is het belangrijk om te blijven bewegen. Je kan en mag niet alle oefeningen doen omdat dit belastend kan zijn voor je lichaam en de ongeboren baby. Deze zwangerschaps app geeft je oefeningen die je wel mag doen. Wel even overleggen met je arts of je überhaupt oefeningen mag doen.

 

  • Labor Mate (iPhone - € 0,79) / Contraction Calculator (Android – gratis) Hou je weeën bij met deze zwangerschaps app. Met een simpele druk op de knop geef je aan wanneer een wee begonnen is en wanneer hij weer weg is.

 

  • Mijn Baby (iPhone – € 0,79) Deze app geeft je elke week informatie over de ontwikkeling van je baby. Je kunt je gewicht bijhouden, snuffelen tussen ruim 1000 populaire namen, een to-do lijst maken voor de komst van de baby. Helemaal leuk aan deze zwangerschaps app is dat je aan het einde van je zwangerschap een PDF per mail kunt ontvangen over het verloop van je zwangerschap.

 

  • Baby schop tracker (Android - gratis) De schopjes van een ongeboren baby zijn een belangrijk signaal hoe actief je baby is. Met deze zwangerschaps app kun je eenvoudig de activiteit van je baby en de dagelijkse veranderingen bijhouden.Bekijk hier nog meer leuke app's voor mama's!

Onlangs is er ook nog een leuke app bijgekomen: de Nutricia voor jou app! Hier kun je ook =na je zwangerschap gebruik van maken. Klik hier voor meer informatie over deze app.

8 jaar geleden

Hoe. Word ik zwanger van Gertjan

11 jaar geleden

Hallo Laura, Mooi artikel. Sinds gisteren is er een nieuwe website met Nederlandstalige apps voor mama's bijgekomen. Mama Apps http://www.mamaapps.nl is een combinatie van 30 verschillende apps. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Aan de mobiele apps wordt momenteel hard gewerkt. Groetjes, Thijs