Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Top 5: Leukste baby speelgoed kado’s om te krijgen en te geven!

Het is vaak lastig om rond deze tijd, de drukke decembermaand (Sinterklaas en Kerst), een geschikt kado voor je baby te vinden. Want het is natuurlijk belangrijk dat het naast een ‘leuk’ speelgoedje ook verantwoord is en meewerkt aan de ontwikkeling van jouw baby.

Mamaplaats top 5 baby speelgoed

De redactie van Mamaplaats heeft een top 5 samengesteld met mooie, leuke, leerzame en verantwoorde babykado’s. Bekijk en laat je inspireren (er zit er zelf eentje bij met een Baby Innovation Award 2015!)...

1: Vlindertje Wie ben ik?

Beleef met deze prachtig gekleurde vlinder samen de meest memorabele momenten en leer samen met je kindje gezichten en stemmen te herkennen.

De ontdekking begint voor de allerkleinste als kiekeboe spel door de vleugels op te tillen en de foto’s achter de vleugels tevoorschijn te laten komen. Later zal de interactie groter worden als het besef daar is dat bij de juiste gezichten ook de juiste stemmen tevoorschijn komen.

Kosten: richtprijs €29,95

 

2: Trusten Uil

Dit zachte lieve knuffel Uiltje is tevens een veilig nachtlampje om mee naar bed te nemen. Trusten Uil zal baby tot rust brengen met haar van kleur veranderende buikje en zachte melodieën. Gemaakt met zachte stofjes met verschillende texturen en vrolijke kleuren.

Kosten: richtprijs €24,99

 

3: Freddie de Vuurvlieg

Lamaze meest populaire Speel Hanger voor in de kinderwagen, box, auto, wiegje etc. is Freddie de Vuurvlieg. Met haar vrolijke kleuren en diverse activiteiten en speelelementen is Freddie al snel favoriet bij moeders en baby’s.

Kosten: richtprijs € 15,99

 

4: Duw en Speel Puppy

Kinderen en dieren zijn dol op elkaar! Dieren spelen een belangrijke rol in de sociaal emotionele ontwikkeling van baby’s en kleuters. De Lamaze Duw en Speel Puppy stimuleert het zittend spelen en daagt uit om te gaan kruipen. Hoe leuk is het om niet achterom te hoeven kijken als je met deze puppy speelt.

Kosten: richtprijs € 24,99

 

5: Ontdek de SpeelGym en -zitje

Ontdek de zee aan mogelijkheden met deze 4-in-1 SpeelGym en -zitje. Met muziekdoosje, spiegel, draaiende mobiel. Te gebruiken als speelgym en als speelzitje. Groeit mee met je kindje en gemakkelijk in te klappen en mee te nemen.

Kosten: richtprijs € 79,99

 

Het speelgoed van Lamaze is te verkrijgen o.a. Bart Smit, Intertoys en bol.com.

Wat is jouw (of die van van je kindje eigenlijk) favoriete baby speelgoed?

9 jaar geleden

alles van lamaze en tinylove. Ik vind het echt te gek spul. Zoals de muzikale rups van lamaze!

9 jaar geleden

Ik heb een voelboekje en de babygym van ikea gekocht, leuk, niet te veel poespas en heel betaalbaar! Vooral de babygym vindt ze nu al erg leuk! Verder van ambi toys beetje retro badeendjes gekocht en nog stapelbekertjes. Voor die laatste twee is ze nog een beetje klein, maar de bekertjes kan ze nu al vastpakken en de eendjes zijn ook leuk om naar te kijken!