Snap
  • Zwanger

Top 5: Leukste baby speelgoed cadeau's om te krijgen en te geven!

Zoek jij nog het leukste Sinterklaas/ Kerst cadeau voor je baby dat ook nog verantwoord is en meewerkt in de ontwikkeling van jouw baby.

Het is vaak lastig om rond deze tijd, de drukke decembermaand (Sinterklaas en Kerst), een geschikt cadeau voor je baby te vinden. Want het is natuurlijk belangrijk dat het naast een ‘leuk’ speelgoedje ook verantwoord is en meewerkt aan de ontwikkeling van jouw baby.

Mamaplaats top 5 baby speelgoed

De redactie van Mamaplaats heeft een top 5 samengesteld met mooie, leuke, leerzame en verantwoorde babycadeau’s. Bekijk en laat je inspireren (er zit er zelf eentje bij met een Baby Innovation Award 2015!)...

1: Vlindertje Wie ben ik?

Beleef met deze prachtig gekleurde vlinder samen de meest memorabele momenten en leer samen met je kindje gezichten en stemmen te herkennen.

De ontdekking begint voor de allerkleinste als kiekeboe spel door de vleugels op te tillen en de foto’s achter de vleugels tevoorschijn te laten komen. Later zal de interactie groter worden als het besef daar is dat bij de juiste gezichten ook de juiste stemmen tevoorschijn komen. Je kunt zelf bepalen wie er achter de flapjes zit en vervolgens kun je zelf de stemmen en tekst in (laten) spreken!

Richtprijs €29,95

 

2: Trusten Uil

Dit zachte lieve knuffel Uiltje is tevens een veilig nachtlampje om mee naar bed te nemen. Trusten Uil zal baby tot rust brengen met haar van kleur veranderende buikje en zachte melodieën. Gemaakt met zachte stofjes met verschillende texturen en vrolijke kleuren.

Richtprijs €24,99

 

3: Freddie de Vuurvlieg

Lamaze meest populaire Speel Hanger voor in de kinderwagen, box, auto, wiegje etc. is Freddie de Vuurvlieg. Met haar vrolijke kleuren en diverse activiteiten en speelelementen is Freddie al snel favoriet bij moeders en baby’s.

Richtprijs € 15,99

 

4: Duw en Speel Puppy

Kinderen en dieren zijn dol op elkaar! Dieren spelen een belangrijke rol in de sociaal emotionele ontwikkeling van baby’s en kleuters. De Lamaze Duw en Speel Puppy stimuleert het zittend spelen en daagt uit om te gaan kruipen. Hoe leuk is het om niet achterom te hoeven kijken als je met deze puppy speelt.

Richtprijs € 24,99

 

5: Ontdek de zee SpeelGym en -zitje

Ontdek de zee aan mogelijkheden met deze 4-in-1 SpeelGym en -zitje. Met muziekdoosje, spiegel, draaiende mobiel. Te gebruiken als speelgym en als speelzitje. Groeit mee met je kindje en gemakkelijk in te klappen en mee te nemen.

Richtprijs € 79,99

Het speelgoed van Lamaze is o.a. te verkrijgen bij Bart Smit, Intertoys, bol.com en ToysXL.

Wat is jouw (of die van van je kindje eigenlijk) favoriete baby speelgoed?

9 jaar geleden

Allemaal leuk, mijn dochter is gek met alles wat ik maar aangeef. Dus zou zelf niet kunnen kiezen. Mooiste denk ik vuurvlieg dat past ook in me mond;-)

9 jaar geleden

Wij vieren eigenlijk nooit sinterklaas, wel een klein beetje met een paar cadeautjes maar op kerst krijgen de kids een echt groot kado!! En ik heb een tweeling van 5 maandjes, perfecte cadeautjes denk ik

9 jaar geleden

Oh dit is leuk als kraamcadeautje zeg! Mn beste vriendinnetje is net bevallen ;)

9 jaar geleden

Arghhh helaas heb ik net mijn sinterklaascadeautjes allemaal (op tijd!) binnen. Maar voor kerst misschien een leuk idee voor de kleine spruit!