Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Top 10 zwangerschapsbeha's

Top 10 zwangerschapsbeha's samengesteld door Rondom Eva en Brabbels

Weet je het nog? In december organiseerde Rondom Eva in samenwerking met Brabbels de verkiezing van de mooiste zwangerschapsbeha's. De actie is inmiddels afgesloten en ik informeer je graag naar de uitkomst. De winnares van deze verkiezing ontvangt woensdag bericht, houd je e-mail dus in de gaten! Bovendien hebben we ook een leuke actie voor de beha met de meeste stemmen. Lees dus snel verder!

 

De gelukkige winnares is Liesbeth die op 1 mei haar derde kindje verwacht. Zij heeft gestemd op de Mama Fashion After Rain en krijgt hiervoor zo snel mogelijk een tegoedbon toegestuurd. Heb je deze keer niet gewonnen? Niet getreurd; verderop in dit bericht worden nieuwe winactie aangekondigd!

Met stip op 1 Cache Coeur Lisa Wit

De absolute winnaar van deze verkiezing is de Zwangerschapsbeha Lisa Wit met 24,3% van de stemmen! Dit model dat behalve in het wit ook in blauw, vintage en zwart verkrijgbaar is, is dan ook al vanaf het begin van Rondom Eva één van onze toppers! Het is dan ook een uiterst chique en romantisch model en door de diverse kleuren is er voor iedereen wel een variant die bij je past. Wat ook erg fijn is, is dat de beha ook nog kan worden aangevuld met een shorty of slip, een nachthemd en voedingshemd. Kortom een erg veelzijdig en populair model!

Nummer 2 Mama Fashion After Rain

Ook over deze beha zijn jullie erg enthousiast! Kijk maar naar de commentaren die werden gegeven! Niet voor niets kreeg deze dan ook 21,7% van jullie stemmen! Zoals één van jullie al schreef: "mooi en sexy, maar toch voldoende steun". Dat is dan ook precies waar je tijdens je zwangerschap naar op zoek bent. Met het bijpassend broekje heb je dan ook zeker een set waar je veel plezier van zult hebben!

Nummer 3 Cake Lingerie Turkish Delight

Ook deze beha was erg populair en belandde met 14,3% van jullie stemmen op de derde plaats. Voor deze beha heeft Cake Lingerie gebruik gemaakt van haar "My Bust Technologie". Welke cupmaat je ook hebt, de beha geeft altijd op de juiste plaats steun zonder de elegantie uit het oog te verliezen. De beha kan bovendien worden aangevuld met een bijbehorende string of tanga.

Zullen we je trouwens een klein geheimpje vertellen? De Velvet delight is precies hetzelfde model, maar door het gebruik van andere kleuren toch een heel andere set!

Nummers 4 t/m 10

  1. Cache Coeur Boheme
  2. Cache Coeur Dunes Framboos
  3. Mama Fashion Candy
  4. Cake Lingerie Toffee
  5. Mama Fashion Bianca
  6. Cache Coeur Romance
  7. Cake Lingerie Blue Cheesecake

Winacties

De Top 10 is rond, maar hierbij kon je nog niet stemmen op de nieuwe collectie van You!Lingerie. Omdat ik graag wil weten welk model jullie favoriet is en ik je graag de kans wil geven om kennis te maken met You!Lingerie vind je op de Facebook pagina van Rondom Eva een nieuwe winactie. Deze actie loopt tot en met 18 maart 2012.

Ook You!Lingerie geeft prijzen weg. Hiervoor heb je wel een account nodig op Pinterest. Meedoen kan via deze link. Je moet er wel snel bij zijn, want de actie loopt tot en met 29 februari!

Afgelopen week vond in Amsterdam de 9Maandenbeurs plaats. In de beurstas trof je een Reminderz Magazine aan met advertenties van verschillende leuke webshops waaronder Rondom Eva. Veel van deze webshop hebben een leuke prijs ter beschikking gesteld en Rondom Eva geeft € 25 shoptegoed weg. Als topper maak je zelfs kans op een Ipad2! Het enige dat je hier voor hoeft te doen is via deze link je gegevens in te vullen en het antwoord 9MNDBEURS in te vullen.