Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • mamaplaatscollab
  • heteerstejaar
  • mysmartphoto
  • smartphotonl

Toen we erachter kwamen dat we een dochtertje kregen!

+ Kortingscode

Hi lieve lezers,

Eindelijk weer eens een blogje. Yeah!

Er is veel gebeurd in de tussentijd. Negatieve dingen maar ook vooral positieve dingen. Want ik ben weer zwanger!

39 weken alweer en wat gaat de tijd snel. Te snel. Het is nu wachten op de bevalling. Ondertussen heb ik niet stil gezeten. Bij herinneringen maken, en foto's, hoort hier ook een mooi aandenken bij.

Snap

Op het moment dat wij onze gender reveal hadden en erachter kwamen dat we ein-de-lijk een dochtertje kregen, na 2 zoontjes, was dit zo een prachtig moment. Dat ik dit gevoel, wat ik toen hierbij had, zo lang mogelijk vast wilde houden. En dat heb ik gedaan door middel van dit glitterblokje van smartphoto.

Snap

Nu hebben ze bij smartphoto.nl sinds kort een aparte pagina met allemaal leuke zwangerschaps fotoproducten, hoe leuk! Denk maar aan de aankondiging van je zwangerschap tot aan de inrichting van de babykamer. Ik kon dit superleuke fotoblokje niet laten liggen voor de kleine meid. Want deze echo, dit moment, was heel bijzonder. Toen kregen we te horen dat we een dochter kregen… Het staat ook erg leuk op de babykamer. En een beetje glitter hoort erbij.

Hier vind je alle de zwangerschap fotoproducten.

Snap

Toen was ik op dreef..

Eenmaal bezig te zijn met dit, bedacht ik me ook dat ik toch maar eens aan een fotoboek moest gaan beginnen van Rhydian zijn 1e jaar. Dat is ook weer zo een bijzondere periode.

Want als je bedenkt dat Rhydian alweer bijna 4 jaar is, 15 augustus, en dat ik nog helemaal geen fotoboekjes heb gemaakt van de jongens... schandalig!

Ik had me zo voorgenomen om dit netjes bij te gaan houden, maar in werkelijkheid is toch alles weer anders gelopen. We zullen hier maar aan denken : MOMLIFE. Daar is dan alles ook mee gezegd. (en ingedekt.)

Dus ondertussen heb ik al mijn energie bij elkaar geraapt en ik ben aan de slag gegaan. Bij smartphoto kan je dit heel gemakkelijk doen. Je kan kiezen voor een harde of zachte kaft. Horizontaal of verticaal. Allerlei soorten designs waar je uit kan kiezen. Zo mooi! Ik heb gekozen voor een L linnen kaft.

Nou, had ik dit maar eerder geweten dat dit zo makkelijk ging.

Binnen een paar dagen had ik mijn fotoboekje van Rhydian zijn eerste jaar in elkaar gezet. Het resultaat mag er zijn. Het zijn ook echt alle 100 bladzijdes geworden. Ook heb ik ervoor gekozen om het in een mooie box te bewaren. Zo blijft het langer mooier en bescherm tegen kids.

Kijk zelf maar.

Snap

Mooi he? Een cadeau om het open te maken. Benieuwd naar de binnenkant? Hier komen de foto's.

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap

Nu mag ik dus ook 25% korting geven op het hele assortiment van smartphoto! Code : MAMASHUISJE25.

Heel veel plezier met shoppen en leuk als je ons tagt @mamashuisje.nl en @smartphoto.nl voor als je hebt geshopt met mijn code. Wij zijn heel benieuwd.

Veel liefs,

Karine