Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwangerschapstesten
  • pril
  • Helpamommy

To test or not to test (vervolg)

Een paar dagen geleden heb ik een blog geschreven of ik wel of niet zou moeten testen.

De vraag was; wel of niet testen voordat ik naar de VK ga? Ik heb morgen een echo om te controleren of mijn baarmoeder leeg is na de hysteroscopie die ik heb gehad ivm achtergebleven weefsel na mijn miskraam.

Ik heb getest en..... 2 positieve testen! 🎉

We zijn zo blij! We zijn echt heel erg gelukkig, alleen durven we nog niet te veel te hopen ivm de laatste keer, en we houden het nu ook nog even volledig voor onszelf 😊

Maar, ik ben dus zwanger! 😍 Ik heb de VK voor de zekerheid alvast gebeld, en ze willen alsnog dat ik morgen gewoon kom.

Nu heb ik wel een vraag aan de mama’s. Vanaf welke week beginnen bij jullie de echte symptomen? Het is nu echt heeeel pril want bevruchting heeft pas 2 weken geleden plaats gevonden, en enige waar ik last van heb is moe zijn. Voor de rest nog helemaal niets.

Wanneer begon dit voor jullie?