Snap
  • Zwanger
  • #help
  • #testen
  • zwangerofniet
  • #miskraam

To test or not to test.

Na een miskraam proberen we het weer opnieuw, en het is zó spannend.

Voor wie mijn blogs vaker leest, weet dat mijn man en ik in april helaas een miskraam hebben gehad. Wat jullie niet weten is dat dit veel gedoe met zich mee heeft gebracht..

Na meerdere echo’s om te controleren of alles uit mijn baarmoeder was, bleek iedere keer maar weer dat deze dus nog niet leeg was. Eerst gekozen mijn menstruatie af te wachten, dit heeft niet geholpen, uiteindelijk is tijdens een hysteroscopie het overgebleven weefsel verwijderd. 

Een aantal dagen hierna werd ik volgens mijn normale cyclus ongesteld, en zijn mijn man en ik ook weer gaan proberen.

Maar! Nu had ik gisteren ongesteld moeten worden. Nog niks te zien, geen bloed, noppes. Dinsdag heb ik nog een check bij de verloskundige.

Dus nu de vraag; To test or not to test? 

Mijn man denkt dat ik de check van de verloskundige moet afwachten, hij denkt als het echt zover is zien ze dat gelijk. Ik heb zoiets, als er maandag nog niks is, dan test ik, en mocht deze positief is kan ik dit aangeven, maar als deze negatief is kan ik dit ook aangeven en kunnen ze kijken waarom ik niet ongesteld word.. What to do?

3 jaar geleden

Ik zou idd voor de afspraak testen.. Met de reden die jij al schrijft. Als het negatief is dan kunnen ze kijken waarom het nu uitblijft..