Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • Fotoshoot
  • zwangerfotoshoot

This is me! De zwangerschapsfotoshoot

Eindelijk mijn zwangerschapsfotoshoot gehad!

Eindelijk was het dan zo ver. Mijn lieve vriendin is zelfstandig fotograaf en door de lockdown ook getroffen met veel minder shoots. En dus wilde ik haar toch even helpen, ook op financieel gebied. En ze had net haar nieuwe camera en die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden!

Zelf fotografeer ik ook voor de hobby en had mijn bedenkingen met mij voor de camera, in plaats van er achter. Maar ik moet zeggen het viel allemaal mee en het was stiekem ook gewoon ontzettend leuk! 

Een tijd terug had ik van mijzelf al foto's gemaakt, vooral van mijn mooie naakte buikje, maar mijn vriendin vond dat het allemaal wat gezelliger mocht ogen. Dus een aantal weken terug een jurk besteld op Ali. En ja, voor €5 is ie fantastisch! 

Last minute gisteren besloten toch nog snel een shoot te doen, want ja... Ik ben inmiddels al wel 39 weken. 

Het was prima weer, maar ik besloot toch voor ons tuinbouwbedrijf te gaan. Dat geeft zo mooi contrast dacht ik. En ik moet zeggen zo tussen de cyclamen, dat ik het contrast super mooi vind! Zo goed gelukt met de kleurrijke achtergrond. Echt super mooie foto's. 

En bovenal wat een buik heb ik in die jurk!!!!! Jeetje. Ik dacht dat mijn buikje mini was, maar kijk hem eens stralend vooruit staan. Ik ben zo happy met de foto's! En ondanks dat mijn achterwerk het zwaar te verduren heeft gehad de afgelopen 39 weken, valt de schade nog wel mee hahaha. (Hij was ooit echt een stuk strakker, i.p.v uitgezakt)

Zit jij nog in twijfel of je een zwangerschaps fotoshoot wilt doen. Ik twijfelde eerst ook, en vond het niet echt nodig. Maar nu ik de foto's heb raad ik het iedereen aan! Het is zo mooi om vast te leggen en een shoot hoeft echt niet gelijk duur te zijn. Vraag een hobby fotograaf of gewoon je moeder met een camera of mobieltje. 

2 jaar geleden

Mooie foto zeg, die buik! ❤️ Ik heb jou gevolgd nu, ben net sinds vandaag nieuw op mamaplaats.. :)

3 jaar geleden

😍😍