Snap
  • Zwanger
  • Mamavan3
  • Zwangernaverlies
  • helpikbenzwanger
  • zwangernaeentrauma
  • kleingrootwonder

& there we go again, baby nummer 3!

Oeps we did it again! Een broertje of zusje voor Skye waar ze ook echt mee kan spelen. Het was zo'n grote wens van mij! 13 maart was de eerste dag van mijn laatste menstuatie. Woensdag OF donderdag word ik meestal ongesteld, maar voor de aankomende 9 maanden toch echt even niet.

Op dit moment is het 8 april en zit ik hier met een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Soms een beetje misselijk, veel naar de wc.. Stiekem zag ik hem al aan komen. Ik was er misschien mee bezig in mijn hoofd, maar het was nog echt geen obsessie om opnieuw en nu al zwanger te worden. Onzekerheid overheerst met hierbij nog 300 andere gevoelens. Hoe kan dit?! Letterlijk In 1x "raak" en wat nou als het er opnieuw 2 zijn? Michel heb ik vol ongeloof opgebeld, misschien niet heel handig onder zijn werk met familie.. Maar ik moest dit delen. Na 1 jaar intensieve therapie vanwege mijn vorige zwangerschap en bevalling ben ik net een week overal vanaf. Skye loopt net de kamer rond en nu zit haar broertje of zusje in mijn buik. Het is zo mooi en tegelijkertijd zo ongelooflijk eng!

Ik krijg opnieuw het geluk om hier van te genieten, om het anders te doen dan mijn vorige zwangerschap. Ongeloofelijk dat ons dit nu al gebeurd! Op het moment dat Michel thuis kwam durfde ik hem amper aan te kijken, ik wist dat hij er nog niet aan toe was. Na een snelle huilbui konden wij er gelukkig om lachen. Ik voelde mij hierna vreselijk schuldig tegenover hem en Skye. Bang dat ik skye straks niet meer de aandacht kan geven die ze nu krijgt. Skye blijft altijd ons eerste (zorg)kindje en zal straks net zo veel genieten van de baby als wij (vooral als ze met hem of haar kan spelen!