Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Testmoeder Quinny Yezz, bijna bekend!

Wij, van Mamaplaats, zijn druk bezig met het bekijken van alle leuke filmpjes van de moeders die zijn geselecteerd om testmoeder te worden voor de Quinny yezz! Jullie moeten dus nog even in spanning afwachten, eind deze week maken wij de testmoeder bekend!

11 jaar geleden

ik zit niet in spanning mijn filmpje kreeg ik niet op de site dus mij gaat het helaas voorbij wel jammer voor de andere moeders ben ik reuze blij en kijk ook dan uit naar hun filmpjes,foto's en bevindingen

11 jaar geleden

Hier nog een mama die met spanning zit te wachten. :)

11 jaar geleden

ik zit gewoon in de zenuwen ervan ik ben onverwachts zwanger geworden dus was niet finaceel op voorbereid ondanks dat vinden ik en mijn vriend het geweldig dat er een baby onderweg is maar de kans om achter deze super moderne kinderwagen te kunnen lopen zorgt er voor dat ik niet kan wachten tot de uitslag er is

11 jaar geleden

Spannend hoor ben heel erg benieuwd !