Snap

Terugblik 9maandenbeurs

Het is al 2 weken geleden dat de 9maandenbeurs van start ging. Wij waren er ook van 19 t/m 23 februari in de Rai Amsterdam.

9maandenbeurs

Het is al 2 weken geleden dat de 9maandenbeurs van start ging. Wij waren er ook van 19 t/m 23 februari in de Rai Amsterdam. De 9maandenbeurs zat zo vol het was superdruk, maar ook heel gezellig. De hallen zaten vol moeders met kinderwagens en trolly's.

Naast de 9maandenbeurs was de huishoudbeurs een hal ernaast wat ook druk bezocht werd. Je zag vrouwen met tassen vol de kraampjes afgaan. Best leuk om te zien dat wij vrouwen eigenlijk allemaal hetzelfde zijn. Als er korting is zijn we er altijd bij! Hahaha

Webshoppaviljoen

Er waren ook moeders die kinderen hadden meegenomen en baby's. Veel stands gaven gratis testers weg of kortingsbonnen voor hun producten. Wij van Mamaplaats hadden een eigen webshoppaviljoen en daar waren o.a. ook La Source, Bellyfashion.nl, Baby Anne-cy, Peppersroom en IKenIK.nl. Op de 9maandenbeurs kon je ook op de foto met de beer van Nutricia en Laplace had haar eigen terras waar je lekker een drankje kon doen. Verder was er ook een leuke modeshow te zien met modellen die positiekleding gingen showen. Kort gezegd: het was super!

Wij vonden het hartstikke leuk om aanwezig te zijn. Komen jullie volgend jaar ook weer naar de beurs?

Hopelijk tot volgend jaar! ;)

10 jaar geleden

Goed gedaan mamaplaats!

10 jaar geleden

Leuke meiden!

10 jaar geleden

Oh wat leuk! Ik heb jullie in de hal zien staan!