Snap
  • Zwanger
  • CMV

Termijnecho... Zo verliefd! We krijgen een ZOON!

De dag is aangekomen. Vandaag was ik 13 weken zwanger en kreeg ik opnieuw een echo. Gezonde spanning was er. Net zoals mijn dochter. Het cmv verhaal had kunnen rusten. We waren vrij ontspannen. Uiteindelijk, de kans was zeer klein dat er iets grondig mis was. Toch? 

De echo verliep goed. Wauw, weer zo'n actief frummeltje. Een hoopje geluk zoals we het noemden. Wat fijn! Half november 2018 zouden we opnieuw mama en papa zijn! 

Ik ging langs voor de nipt en een week later kwam de uitslag... Best spannend. 

Alles in orde! Jaaa! 

En het geslacht? U krijgt een zoon! 

Wat? Een zoon?! Ik had zelf niet nagedacht dat een jongen een optie zou zijn. Onze familie bestaat vooral uit meisjes en de jongens die er rondlopen zijn aangetrouwd 😅. 

Maar wat fijn! Wij krijgen een zoon!! Zo bijzonder! 

We vertelden het goede nieuws aan onze families maar verzwegen het cmv gedeelte. Uiteindelijk was de kans toch klein. Niet ? En wat als hij toch doof ofzo zou zijn? Mss hadden ze me dan wel de schuld gegeven. Want ik wou doorzetten... Neenee we verzwijgen de cmv en delen enkel het goed nieuws. Trouwens ik wil enkel positieve reacties en niet telkens gevraagd worden naar die klote cmv.