Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Termijn Echo

Vandaag een termijn echo gehad.

Vandaag hebben we onze termijn echo gehad. Alles was helemaal in orde. We zijn nu 11,5 week zwanger. Dat betekend dat ik half januari uitgerekend ben. Onze kleine meid was ook mee. Toch wel allemaal spannend voor haar. Steeds roepen/zeggen papa en mama dat ze een grote zus wordt, maar echt beseffen doet ze het nog niet. Wij hadden haar vandaag ook meegenomen om te gaan kijken. Ze zat met haar mond open te kijken  en dat was echt een geweldig gezicht. Daarna nog even bloed prikken. Daar is Mama geen fan van, dus had ik zo lang mogelijk uitgesteld.

Nu is het voor onze kleine meid ook een stuk duidelijker dat er een baby bij gaat komen en dat ze een grote zus gaat worden. De familie is al op de hoogte, vanavond met sportteam het nog vertellen, dat ik er een seizoen uit lig en dan zondag nog op mijn werk vertellen tegen mijn collega's tijdens een bbq. Overigens weet mijn leidinggevende het al wel (moest vrij vragen voor een echo ;-)) Mijn vriend is het nu op zijn werk mededelen.

De familie hebben we het trouwens laten weten door onze kleine meid een t-shirt aan te geven met de tekst: ik ben straks niet meer in mijn eendje (met een afbeelding van een badeend). Was er leuk als iemand het doorhad wat erop stond.

10 jaar geleden

gefeliciteerd zeg! lekker ver al :) Die afbeelding met het eendje heb ik aan mijn moeder gestuurd, maar die snapte het helemaal niet helaas...En jep bloedprikken, hier ook geen fan...heb rollende aders lol

10 jaar geleden

haha leuk zeg GEFELICITEERD :)

10 jaar geleden

Ja, inderdaad, met die grote zus zie je al zo vaak.

10 jaar geleden

Dat vonden wij ook. We hadden ook een gezien met ik wordt grote zus, maar vonden het wel leuk om mensen erover na te laten denken wat ze lezen ;-P