Snap
  • Zwanger
  • IUI
  • Relaties

Story of; hoe IUI onze relatie binnen drong

5 jaar geleden

Het is zwaar! En er niet aandenken..... je weet in tegenstelling tot iemand die zonder medische molen zwanger wordt, precies hoeveel eicellen, hoe groot ze zijn, wanneer je eisprong/ bevruchting is en welke dag je weer moet menstrueren... dus moeilijk om er niet mee bezig te zijn....maar hou vol, hou hoop.... ik heb na 7 jaar ziekenhuis een heel mooi kindje gekregen en dan vergeet je al die rotspuiten! Het gaat jou ook lukken!

5 jaar geleden

Vervelend altijd als mensen zeggen dat je er niet teveel aan moet denken. Goedbedoelde adviezen, maar eigenlijk wil je dat helemaal niet horen. Bij mij deden ze dat ook.. ik heb zelf ook pcos en gelukkig lag het probleem alleen bij mij dus hoefden we niet met iui te starten. Ik heb 3 maanden clomid geslikt en toen was het raak en zowaar bij de 2e in 1x raak zonder ziekenhuis. Maar ik begrijp dan ook goed dat je elkaar een beetje kwijtraakt, het is best emotioneel pittig voor beiden en dat kan voor strubbelingen zorgen tussen jullie. Ik vond het ook onwijs zwaar en was heel bang nooit moeder te zullen worden. Heel goed hoe je het hebt aangepakt.. ik hoop dat jullie elkaar weer helemaal gevonden hebben. Communiceren is de sleutel tot een goede relatie, blijf dat goed doen.. dan kun je alles aan ♡

5 jaar geleden

Een heftig verhaal tot nu toe. Echt zwaar #@§%* dat het voor jullie niet wil lukken. Ik kan me voorstellen dat de moed er van in je schoenen zakt.