Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

STINGRAY UV babyromper + cap met 27% korting bij VIPbabydeals.

De zon brengt ons vele goede dingen maar ook slechte. We kunnen niet zonder het zonlicht omdat het een primaire behoefte is voor al het leven op aarde. De zon geeft ons de warmte die we wensen na een lange winter en waardoor de planten in het voorjaar weer gaan groeien. De UV-straling van de zon zorgt voor aanmaak van vitamine in het lichaam maar dat wil niet zeggen dat je onbeperkt in de zon mag verblijven.

Vooral voor kinderen is een hoge beschermingsfactor van groot belang. Kinderen tot 15 jaar zijn extra gevoelig voor de schadelijke straling van de zon. Te veel zon is dan ook zeker niet goed voor de kinderhuid en dan met name de babyhuid. De kinderhuid is anders dan die van volwassenen. De natuurlijke bescherming tegen UV-straling is bij kinderen nog niet volledig ontwikkeld.

Het verbranden van de huid is niet alleen pijnlijk maar een teveel aan UV-straling op een kinderhuidje kan ook nog eens leiden tot een verhoogde kans op huidkanker op latere leeftijd. Geniet van dé nieuwe manier van UV-bescherming door middel van deze leuke en hippe UV-werende badkleding. UV-werende babyromper in roze en blauw met een rits aan de voorkant. Het pakje heeft driekwart mouwen en driekwart pijpen. De stof is 97,5% UV-werend, chloorresistent, kleurvast en ademend. De stof bestaat voor 80% uit Nylon en 20% uit Lycra.

Bijpassende baby cap Kijk hoe schattig! comfort en perfecte bescherming in 1 . De comfortabele cap is gemaakt van  zachte lycra en biedt een hoge bescherming tegen de zon. Het weefsel is hoogwaardig en behoudt vorm en kleur. De cap is eenvoudig te wassen. Samen met de babyromper is dit Dé perfecte look! Bij maat 0 ontvangt u een bijpassende cap in de maat XS en bij maat 1 ontvangt u de bijpassende cap in de maat S. U ontvangt altijd de cap in dezelfde kleur als die van de gekozen romper

 

Ga snel naar VIPbabydeals voor meer informatie!