Snap
  • Zwanger

In stijl back 2 school!

Binnenkort is het weer zo ver: heel wat kleuters, kinderen en tieners stappen de grote schoolpoort binnen. Zowel voor de ouders als voor de kinderen is de eerste schooldag vaak een grote en spannende gebeurtenis, zorg er daarom voor dat jullie goed voorbereid zijn! Wij hebben een aantal tips van Bristol gekregen en willen dit met jullie delen!

Jullie hebben het waarschijnlijk al vaker over ‘het naar school gaan’ gehad, maar er is niets leukers dan je samen erop voor te bereiden, ook omdat het spannend is natuurlijk. Zo kun je bijvoorbeeld samen de schooltas uitzoeken, maar waar? Bristol heeft een uitgebreid assortiment boekentassen, rugzakken, trolleys van verschillende topmerken! Voor de kleintjes hebben ze leuke schooltasjes: verras jouw kleuter met een schooltasje met leuke figuurtjes zoals Frozen, Paw Patrol, Minions, K3, Nemo, Cars, Star Wars (of laat ze zelf uitzoeken). Ook heeft Bristol dit jaar leuke rugzakjes van Woeffies, dat is hun eigen kwaliteitslabel. Natuurlijk blijft de klassieke boekentas een topper. Let op: Kies voor een boekentas met gewatteerde schouderriemen zodat de kids hem ook op de rug kunnen dragen. Zo verdeel je het gewicht symmetrisch.

Tegenwoordig is de rugzak erg populair onder de jongeren! Maar goed ook, want een rugzak verdeelt het gewicht goed over beide schouders. Bristol heeft ook nieuwe rugzakken in het assortiment: de rugzakken van Totto: ruime en kwalitatieve rugzakken met toffe prints. Ook vind je bij Bristol nog steeds de Panther-rugzakken in verschillende formaten en modellen.

Nog meer tassen?!

Uiteraard wordt er ook gesport op school en heeft jouw kleine oogappel een zwem- en/of turntasje nodig. Je vindt diverse modellen bij Bristol, van effen zakken tot zakken met prints. Zij houden er rekening mee dat de zwem- en turnzakken praktisch zijn (dankzij het aantrekkoord waardoor ze snel sluiten). Mocht je ook nog een sportbroekje nodig hebben in een effen kleur? Dan kun je deze in één klap mee bestellen. En dan heb je ook nog de klassieke turnschoentjes... een must-have voor de start van het schooljaar!

En een nieuwe outfit

Bij een nieuw schooljaar hoort uiteraard ook een nieuwe outfit! Neem een kijkje bij de nieuwe collectie schoenen voor meisjes en jongens en zorg ervoor dat jouw dochter of zoon stijlvol én vooral hip de speelplaats opstapt! Vergeet ook zeker de Woeffies niet. Woeffies-schoenen zijn kwalitatieve, leren kinderschoenen voor een betaalbare prijs. De schoenen die podologisch zijn goedgekeurd, herken je aan het kwaliteitslabel van podoloog Paul Borgions. Ben je nog op zoek naar een trendy lange broek of een coole sweater? Je vindt bij Bristol steeds betaalbare kleding voor het hele gezin!

Dit is een gesponsord artikel

7 jaar geleden

Nee, Woeffies heeft meer dan dat. Je moet maar eens kijken, mijn dochter heeft hele hippe instappers van Woeffies. Groetjes Francis

7 jaar geleden

Wij ook Ankie, al onze kids (4) dragen Woeffies! Wij zijn er heel erg tevreden over,

7 jaar geleden

Even op de site gekeken, die zwemtas met die sterretjes is zooooooooo leuk! Maar die is ook van Woeffies, dacht dat dit alleen maar schoenen waren?!

7 jaar geleden

Hier een fangezin van Woeffies :D!!!