Snap

Starten met utrogestan

Het tegengaan van een vroeggeboorte

A.s zondag moet ik gaan starten met de utrogestan capsules. Omdat ik in mijn eerste zwangerschap al kwam te bevallen met 28.4weken (door previa& loslating). Hierdoor sta ik onder strenge controlle. De utrogestan moet er dus voor gaan zorgen dat een vroeggeboorte tegengegaan gaat worden. Ik vind het reuze spannend.  Want gaat dit medicijn helpen om de zwangerschap te kunnen "voldragen" 

Ik zal in ieders geval af en toe een blog hierover posten naar mijn ervaring rondom de utrogestan 

3 jaar geleden

Ik heb de injecties gehad vanaf 15 weken zwangerschap. Ik werd er behoorlijk moe van en merkte als de injecties begonnen uit te werken. De buik werd toen onrustig. Nu begreep ik van de gynaecoloog dat dit met de tabletvorm veel minder is. Ik ben er wel van overtuigd dat de injecties in combinatie met de cerclage onze zoon tot 31 weken heeft laten zitten. Succes!