Snap

Spanning in de slaapkamer.........

Iedere dag probeer ik het uit mijn hoofd te zetten, dat ik wellicht weer zwanger zou kunnen zijn.

Maar dat is zó moeilijk!! Ik sprak afgelopen weekend een gast op mijn werk (ik werk bij Bagels&Beans), waar ik goed contact mee heb en vaak hebben we het over zwanger worden. Zij heeft ook al een zoontje en wil nu ook heel graag een tweede kindje. Heerlijk om iemand in mijn omgeving te hebben die in dezelfde situatie zit! Zij heeft ook al een aantal zwangerschapstesten gedaan en denkt ook iedere keer weer een heel dun, licht streepje te zien! Ik heb dat ook bij iedere test die ik doe. Ik kijk dan in de badkamer, in de keuken, bij het raam of onder de lamp in de woonkamer, of ik een heel dun, licht streepje zie! Haha. En iedere keer weer denk ik dat stomme streepje tóch te zien!!! 

Maar helaas...het geluk lacht ons nog niet toe. Om me heen raakt echt iedereen zwanger! Van kennissen tot goede vriendinnen. Van hun eerste of hun tweede kindje. Overal zie ik ook tweelingen! En moeders die hun prachtige lijf weer terug hebben binnen 3 maanden. 

Nu komt het...we proberen er dan wel niet teveel mee bezig te zijn. Maar we hebben het in de slaapkamer wel een stuk spannender gemaakt. Het was al prima, hoor. Maar het kon geen kwaad om het nog ietsje leuker te maken! Dus ik heb de hele website van Christine Le Duc afgezocht, naar iets dat wij allebei wel kunnen waarderen. En dit is prima gelukt! Zonder dat we het elke keer gebruiken, is het toch allemaal iets leuker, gezelliger en lekkerder geworden. 

Voor mij was de stap niet zo groot om iets te kopen bij Christine Le Duc, omdat ik niet alleen van simpel houd. Maar voor mijn vriend was de stap iets groter om het ook daadwerkelijk te gebruiken, want hij was hier blijkbaar nog niet heel erg bekend mee. En dat geeft niet! Samen dingen ontdekken is des te leuker ;-) 

Dus dames...zijn jullie ook toe aan iets nieuws in de slaapkamer? Surf even naar Christine Le Duc, ze hebben voor iedereen wel wat! 

7 jaar geleden

Dank jewel! Ik heb er ook wel vertrouwen in. Geduld hebben is gewoon niet mijn sterkste kant ;-) 2

7 jaar geleden

Het komt vanzelf. Echt waar. Je weet dat je lichaam het kan want prachtige Fynn is het bewijs :-). En wie weet met die stijgende spanning in de slaapkamer... Succes & have fun!