Snap
  • Zwanger

spannend!!! maand 3 van proberen zwanger te worden.

Een spannende weg naar het zwanger worden van een tweede wonder! We hopen dat we gauw zwanger zijn en dat alles voorspoedig verloopt!

maand 3 alweer en nog maar 2 te gaan! Zou het deze maand gelukt zijn???

Ik schrijft deze blog achteraf en ben nu alweer een tijdje in blijde verwachting yes!!!!

Hoe ging het ons deze maand af, pfff wat duurt het moment dat je mag testen toch onwijs lang...   maare ik had deze maand echt het idee dat het ging lukken! We hebben deze maand ook voor het eerst ovulatie testen gebruikt van clearblue...

Deze werken heel handig met een smiley en zijn dus eigenlijk super simpel toe te passen!

Nou het eerste moment van testen met ovulatietest ging al fout... haha waarschijnlijk het stickje niet goed genoeg aangedrukt oeps gelukkig had ik in een potje geplast en kon ik m gauw over doen! Ik ben bij dag 10 begonnen want je moet dus daarvoor je cyclus weten wanneer je kan beginnen testen..

Uiteindelijk was het dag 13 of 14 die een smiley gaf dus wij meteen aan de bak hihi, En de 4 opvolgende dagen  ook just for sure ;)

En toen begon het lange wachten pfffff wat lastig!

De dag voor mijn nod ging ik winkelen met mijn moeder en zus in Arnhem en toen we gingen lunchen had ik al zo'n vermoeden dat ik geen filet American  of carpaccio moest gaan eten hihi.. dus zogezegd zo gedaan we hadden een super leuke dag maar in mm achterhoofd kon ik maar aan 1 ding denken!

Nou was het eindelijk zover ik kon testen! Ik heb een test van de wibra gebruikt en 1 van de kruidvat om maar zeker te zijn dat ze beiden hetzelfde aan gingen geven!

En daar lagen ze hoor de testen naast elkaar op de badrand... mn man was ondertussen aan het tandenpoetsen en ons zoontje liep ook op de badkamer rond...

 En paar minuten later 2 duidelijke streepjes op beide testen!

Yessss!!!

Het is gelukt nu hopen dat alles goed blijft gaan en de eerste weken was ik ontzettend gespannen... elke keer naar de wc en was veel zenuwachtiger en bewuster dan bij de zwangerschap van mm zoontje in 2012...

Waarschijnlijk omdat je weet hoe groot t wonder is en ook omdat t ook wel eens anders kan lopen!

Ik ben op dit moment 22 weken zwanger en we krijgen een meid! En uiteraard 20 weken echo zag er goed en prima uit! Hoe trots zijn we dat we en een jongen en een meid krijgen! 

Wauw!

9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Het blijft altijd spannend met proberen :)