Snap
  • Zwanger

Share the big news...

Wij hebben besloten om het maar gelijk te vertellen aan mijn ouders. Doodnerveus voor hun reactie!

de dagen na de positieve test zijn wij redelijk afwezig naar elkaar. Diep in onze eigen gedachten en proberen dit nieuws een plek te geven. We hebben het wel gehad over kinderen, maar dat zou nog wel jaren duren. We wilden lekker samen genieten, lekker verre reizen maken en andere leuke dingen doen en dan misschien over 5 jaar of over 10 jaar dan wilden we wel een gezin stichten! Niet nu al... ik ben 22 en we wonen in een piepklein flatje met maar 1 slaapkamer geen tuin geen kindvriendelijke buurt... 

Ik weet wel zeker dat ik dit kindje wil houden. Wij zijn beide tegen abortus en ik wist van jongs af aan al dat ik moeder wilde worden. 

We zouden een paar dagen later met mijn ouders broer en schoonzus gaan eten. We besluiten om hun het nieuws dan te vertellen.  

Die dag zijn wij allebei zenuwachtig! Hoe vertel je zoiets en hoe zouden ze reageren? Eindelijk is t zover, ze merken geloof ik niets van onze spanning. Dan zegt mn man: wij willen jullie iets vertellen, wij hebben het er zelf nogal moeilijk mee maar we zijn in verwachting!  

Mijn ouders reageren heel emotioneel en blij! Mijn vader bied direct aan om een kinderwagen te kopen haha broer en schoonzus vinden het idee dat ze oom en tante worden ook wel erg leuk! Nu maar hopen dat wij het binnenkort net zo leuk gaan vinden als de rest! 

7 jaar geleden

Hopelijk kunnen jullie er ook blij mee zijn als jullie aan het idee gewend zijn xxx