Snap
  • Zwanger

20 weken echo en geslacht

Geslacht is bij ons bekend. Onze familie en vrienden inlichten of niet.

We hebben onze 20 weken echo gehad van onze 2de kindje. En alles was fantastisch en keurig in orde. Ook weten we dat deze uk niet groot zal wezen met de geboortje. 

We weten wat het geslacht is en nu zijn we druk aan het denken of we het onze naasten moeten vertellen met een leuk kadootje. Aangezien de kerstdagen voor de deur staat.

Zelf zijn we druk al aan het Google-en of we leuke dingen tegen komen zelf ben ik al druk creatief aan het denken maar kom er zelf niet uit en aan vriendlief ja daar heb ik niet veel aan hij vindt alles wel goed.

Nou kwam ik wel veel dingetjes tegen zoals een taart, lolly pops met een vulling of gewoon schoentjes geven maar ik vind dat zo simpel. Ook weet ik mijn vriend verpraat zich als we het helemaal tot het eind geheim zouden houden. 

Nou dacht ik aan een foto lijstje met onze zoontje en dan iets roze er bij maar ik vind het zo saai, zo simpel dat het gelijk duidelijk is. 

Hebben jullie mama's nog leuke ideeën of alternatieven.

Alsvast super bedankt. 

9 jaar geleden

Wel erg zonde dat ze dat niet meer heeft mogen mee maken. Maar super bedankt.

9 jaar geleden

Super bedankt staan leuke dingen tussen ik ga er even rustig voor zitten

9 jaar geleden

Misschien je zoon op de foto met een popje die een jurkje aan heeft? Vrienden van ons hebben een gendercake gemaakt, een cake opengesneden en een blauwe botercremè gebruikt. Ja dus een jongetje. Wij hebben het tot het laats toe geheim gehouden, nou niet helemaal, mijn tante lag op sterven in maart en in juni kwam onze zoon. Ik wilde haar graag laten weten dat we een zoon kregen en dat ze oudtante werdt. Dat is niet gelukt maar ik had mijn ouders verteld dat we een zoon kregen. Als ze niet zo ziek was hadden we niks verteld.

9 jaar geleden

Kijk eens op pinterest en dan zoeken op gender reveal. Heel veel leuke ideeën. Ik vind zelf een doos met ballonnen met helium erin het leukst. Die vliegen er dan uit als de doos wordt opengemaakt. In blauw of roze.