Snap
  • Zwanger

Schoonmaken: hoge prioriteit, lage motivatie!

Schoonmaken, het staat hoog in je prioriteitenlijst omdat je graag wil dat je huis schoon en overzichtelijk is. Maar er zijn zo veel leukere dingen waar je je tijd aan kan besteden. Toch is het een taak die altijd weer terug komt op de to do list.

Waarom willen we allemaal zo graag dat het huis schoon is?

Een schoon huis heeft veel te maken met hoe je je voelt. Met een schoon huis hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn dat vrienden onverwachts op bezoek komen, en weet je precies waar alles ligt. Weer een zorg minder zou ik zeggen.

Hiernaast krijg je een beter overzicht van je week met een schoon huis, daarom beginnen vele moeders een drukke werkweek met een goede schoonmaak door het hele huis. Toch wordt er naast schoonmaken nog veel meer van ons gevraagd: boodschappen doen, quality time met het gezin, afspreken met vrienden en niet te vergeten de vrijetijdsbesteding van de kinderen. Komt dat even goed uit dat Helpling in Nederland op de markt is gekomen.

Helpling is een handige website waar je gemakkelijk een schoonmaakhulp online kan boeken. Weg met de zoektocht naar een betrouwbare schoonmaakhulp die net op de tijden moet kunnen waarop het jou uitkomt. Met Helpling boek je gemakkelijk online een schoonmaakhulp en hoef je nergens meer naar om te kijken.

De Helplings zijn intensief gescreend en kunnen alleen actief zijn op het platform als ze aan verschillende voorwaarden voldoen. Je moet bijvoorbeeld minimaal een half jaar schoonmaakervaring hebben bij particulieren. Ook zijn de schoonmaakhulpen bij Helpling verzekerd, waardoor wanneer het zo mocht zijn dat er perongeluk iets kapot gaat tijdens de schoonmaak je niet de dupe wordt van een fout van de schoonmaakhulp.

Hoe werkt het precies?

Een schoonmaak boeken bij helpling kan iedereen, op de website www.helpling.nl of via de nieuwe helpling app. Eerst geef je met je postcode aan in welke gemeente je woont, zijn er helplings in jou gemeente beschikbaar dan begint het boekingsproces:

  • 1. Voer je persoons- en adresgegevens in
  • 2. Kies een datum en tijd
  • 3. Betaal om de boeking compleet te maken

Fantastische ervaring

Is het je allereerste boeking bij Helpling, dan is het slim om thuis te zijn om een rondleiding door het huis te geven en om aan te geven welke delen van je huis extra aandacht verdienen. Ben je uitermate tevreden over de schoonmaakhulp? Dan kan je de schoonmaakhulp bij de volgende boeking aangeven als favoriete schoonmaker waardoor het Helpling systeem altijd eerst zal kijken of je favoriete Helpling beschikbaar is.

Gemak

Door het gemak van Helpling heb je weer tijd voor leuke dingen. Je kan schoonmaken van je to do list afstrepen en dit betekent dat je met een frisse blik andere dingen kan doen. De schoonmaak kan je wekelijks boeken of van tijd tot tijd, bijvoorbeeld net voor een verjaardag of de vakantie: www.helpling.nl.