Terug
Blog header image

Rusteloos en uit balans

Mijn balans en ik zijn elkaar vanavond kwijt geraakt. Een rusteloos en benauwd gevoel nemen plaats.
Lindsy83
6 jaar geleden

Kop op! Het is niet fijn, maar wel een teken dat je er bijna bent! Geef je er aan over en voor je het weet mag je beginnen aan je nieuwe levensfase :) Veel plezier vanavond en laat verder de boel de boel, Sterkte de komende dagen!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Wel herkenbaar hoor, dit zijn de laatste loodjes. You can do it! Als je je niet goed voelt mag je best een keer extra de verloskundige bellen. Ik heb in week 39 een keer huilend bij de verloskundige gezeten. Ik had het idee dat mijn bloeddruk veel te hoog was. Bleek allemaal reuze mee te vallen. Maar ze waren heel begripvol en een extra check was voor mij ook fijn. Bij mij hielp het als ik niet bleef draaien in mijn bed maar gewoon naar beneden ging om een kop thee te drinken. En overdag inderdaad een extra powernap doet ook wonderen. Nog even en dan zie je haar..

Anoniem
6 jaar geleden

Go with the flow en pak je rust!!! lekker overdag een paar uurtjes slapen, mijn ervaring is dat je dan ' s nachts ook beter slaapt. Probeer zo uitgerust mogelijk je bevalling in te gaan. Succes met de laatste loodjes! It's worth is!!!!!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!