Snap
  • Zwanger
  • Moedersvoormoeders
  • babyannouncement
  • gelukkunjedelen

Recipe for baby

Jaa wij hebben leuk nieuws! Ik ben terug zwanger, dus Valentina wordt grote zus. 1 maart is mijn uitgerekende datum, dus 26 maandjes verschil. Deze zwangerschap is toch wat anders dan de eerste. Ik ben veel misselijk en vaak super moe. Het is soms moeilijk om naar je lichaam te luisteren omdat je al een kleintje hebt rond lopen. De tijd gaat daardoor wel super snel, ik bedoel ik ben al bijna 15 weken zwanger! Toch probeer ik soms even een momentje voor mezelf te nemen om toch ook van deze zwangerschap bewust te genieten.

Wij hebben twee keer het geluk mogen hebben om de tweede maand al zwanger te zijn. Dit is niet voor iedereen zelfsprekend en daardoor is het soms wat dubbel om een zwangerschap te delen. Maar geluk kun je delen en daarom doe ik mee aan het mooie project Moeders voor moeders. 

Iedere week wordt mijn urine in kratten opgehaald, hieruit halen ze het hCG-hormoon wat gebruikt wordt bij behandelingen voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Zo kan ik ook mijn steentje bijdragen aan mensen met een kinderwens. Want wat lijkt het me erg als je grootste droom niet kan uitkomen? 

Hebben jullie ook mee gedaan aan Moeders voor moeders?

3 jaar geleden

Hi! Gefeliciteerd 🥳 ik heb zeker ook meegedaan aan moedersvoormoeders. Ik heb vijf jaar lang een icsi traject ondergaan en ben zo blij dat het uiteindelijk gelukt is. Ik vind het zo mooi dat zwangere vrouwen hierdoor een steentje bijdragen inderdaad! Geniet van je zwangerschap 🤰🏼