Snap
  • Zwanger

Rebozo massage

Rebozo massage Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor kinderen, volwassenen, senioren en is goed toe te passen in de periode van zwangerschap.

In de periode van de zwangerschap kan deze massagevorm voor en na de bevalling gegeven worden. De rebozo is een speciaal draagdoek van katoen. Het doek heeft een diagonale rek en is gemaakt in Mexico.

Rebozo massage kan staand, zittend en liggend gegeven worden. D.m.v. 'schommelingen' en 'schuddingen' middels het doek kan het lichaam volledig ontspannen. Het grootste effect wordt bereikt bij de liggende variant. Bij deze variant ligt u op een kussen op de grond en ligt het doek onder uw lichaam door. Van nek naar tenen worden de bewegingen met het doek gemaakt. Er zal per oppervlak meerdere sessies gedaan worden waardoor volledige ontspanning direct voelbaar is.

Harde buiken bij de zwangere vrouwen, kunnen op deze manier gemasseerd worden. In de meeste gevallen zullen de harde buiken verdwijnen. Dat is een effect wat op de massagetafel nooit bereikt kan worden en waardoor de rebozo massage zo bijzonder is en een grote toevoeging is.

Rebozo massage kan ook in combinatie met een andere massage gedaan worden. Om het gevoel te ervaren, kunt u ook voor de massage op de tafel, even ervaren wat Rebozo massage inhoud.

Na de bevalling word Rebozo massage ook gebruikt als een sluitende massage, deze massage wordt meestal in combinatie met masseur en een partner /vriend/vriendin gedaan. Dit omdat de massage door twee mensen wordt uitgevoerd. De sluitende massage zorgt ervoor dat de bevallen vrouw weer letterlijk in haar eigen lichaam komt, weer sluit.

Bij deze massage vorm kan de kleding aangehouden worden. Bij deze massage vorm kan het gewenste effect snel behaald worden en is dan ook een massage van 30 minuten.

Groetjes Jose